Razvan Lucescu a "spionat" Steaua

Marti, 01 Februarie 2011, ora 07:23
1150 citiri
Razvan Lucescu a "spionat" Steaua

Razvan Lucescu, antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a urmarit, luni seara, meciul Stelei cu Sferiff Tiraspol, castigat de bucuresteni cu scorul de 4-1.

Imbracat bine, selectionerul i-a urmarit pe baietii lui Marius Lacatus alaturi de prietenul Meme Stoica si nu a uitat sa laude formatia din Ghencea.

"Mi-a placut mult Steaua. E o echipa inchegata, disciplinata. Am vazut implicare, seriozitate, lucruri fara de care nu poti sa faci nimic", a spus Lucescu intr-un interviu publicat in editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Nicolae Dica, eroul Stelei cu Sheriff, a fost laudat de selectioner, care a anuntat ca mijlocasul poate reveni foarte rapid in lotul primei reprezentative.

"Am spus-o imediat dupa transferul lui ca Steaua a facut o alegere excelenta readucandu-l in lot. Iata, inca un argument ca am zis bine ce am zis. Sa va spun ceva: daca el s-ar fi reintors mai devreme sa joace in Liga 1, acum ar fi fost deja selectionat pentru turneul din Cipru. E un fotbalist extraordinar, un om de gol si de astfel de jucatori e mereu nevoie la nationala", a mai spus Lucescu.

Steaua a facut scor cu Sheriff! Dica, hattrick de senzatie

Becali il lauda pe Dica: Pentru ce sa-l mai iau pe Moraes?

Steaua s-a impus la scor in fata celor de la Sheriff Tiraspol, intr-un meci amical disputat luni in Antalya, elevii lui Lacatus castigand cu 4-1 disputa cu fostii adversari din grupele Europa League.

Eroul intalnirii a fost Nicolae Dica, marcator a 3 din cele 4 goluri inscrise de Steaua.

M.D.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Razvan Lucescu spionat Steaua, #Steaua victorie Sheriff Tiraspol, #Lucescu lauda Dica , #nationala