Incidente grave la derbiul Greciei, cu Razvan Lucescu pe banca gazdelor. PAOK - Olympiakos a fost suspendat (Video)

Duminica, 25 Februarie 2018, ora 20:337385 citiri
Incidente grave la derbiul Greciei, cu Razvan Lucescu pe banca gazdelor. PAOK - Olympiakos a fost suspendat (Video)
Foto: Twitter / PAOK FC

Marele derbi al Greciei intre prima clasata PAOK Salonic, antrenata de Razvan Lucescu, si locul 3 ocupat de Olympiakos, campioana en-titre, a fost suspendat din cauza gravelor incidente provocate de fanii gazda.

Mecul dintre PAOK si Pireu trebuia sa inceapa la 19.30, dar partida a fost momentan suspendata, dupa ce fanii lui PAOK au aruncat cu o rola de hartie in antrenorul lui Olympiakos, Oscar Garcia.

Imediat dupa acest incident, s-a luat decizia ca jocul sa fie suspendat, iar echipele au intrat la vestiare.

Kevin Mirallas, jucatorul de la Pireu le-a aratat semne obscene fanilor lui PAOK, care au replicat imediat, lovindu-l pe antrenorul alb-rosilor.

Aveti mai jos imagini VIDEO cu incidentele din Grecia:

Pana la aceasta ora, nu s-a luat nicio decizia in privinta inceperii partidei, iar PAOK risca sa piarda acest meci la masa verde.

Dupa ultimele informatii, antrenorul oaspetilor Garcia a fost dus la spital pentru un consult, iar jucatorii lui Pireu refuza sa iasa pe teren pentru a juca acest meci.

Partida a fost in cele din urma amanata, iar o decizie se va lua la comisiile din Grecia, iar PAOK risca sa piarda cu 3-0 la masa verde si sa fie si penalizata cu 3 puncte!