Dinu il ironizeaza pe Lucescu: Razvanel are notiuni confuze de selectioner

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 13:43
1687 citiri
Dinu il ironizeaza pe Lucescu: Razvanel are notiuni confuze de selectioner

Administratoul delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu, il ironizeaza pe selectionerul Razvan Lucescu in urma prestatiilor nationalei Romaniei in turneul din Cipru.

"Noi, fara socotelile de selectie facute, tipic pentru domnia lui Razvan Lucescu&company, ne-am dus cu doua echipe. Aceasta convocare a atitor jucatori pentru doar doua meciuri dovedeste, daca mai era nevoie, ca Razvanel are niste notiuni confuze, daca nu chiar desarte, asupra a ceea ce ar trebui sa insemne conceptia unui selectioner. Si ca 'sfatuitorii de bine' pe care si i-a adus prin preajma dovedesc o prea clara naivitate.", noteaza Cornel Dinu, intr-un editorial publicat in revista Cultura.

Fostul mare jucator ii da insa cateva sfaturi lui Razvan Lucescu pentru meciul cu Bosnia-Hertegovina si il indeamna pe acesta sa discute si cu tatal sau, antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu.

"Dumnezeu sa ne ajute, Razvane, dar trebuie sa stii si sa te infrangi! Este calitatea oamenilor adevarati! Joaca cu Mutu langa Marica si cu Torje si Deac pe benzi! Pentru ca trebuie sa castigi! Si cere-le sa paseze, fara a accepta o lupta oarba la mijloc. Stiu, nu-i usor sa-i schimbi acum pe agresivii Ropotan si Florescu, sa-i faci sa puna mingea jos si sa paseze.

Dar evita, la mijloc, cand avem mingea, duelurile pe care le vedem cind se bat Bolton si Newcastle! Esti tanar, bine crescut, inteligent, dar singur. Iti trebuie si ceva pragmatism, care sa-ti mane gandurile spre reusita. Astea ti le spun eu, dar sfatuieste-te si cu tatal tau, stiutor.", a mai spus Dinu.

Romania, "ajutata" de FIFA? Bosnia poate fi exclusa din toate competitiile

Partida Bosnia-Hertegovina - Romania, programata in preliminariile Campionatului European din 2012, se va disputa in data de 26 martie si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Cine e fotbalistul de la națională, despre care s-a spus că are nume de C.A.P.
Cine e fotbalistul de la națională, despre care s-a spus că are nume de C.A.P.
România a fost învinsă de Columbia în ultimul amical din lune martie, tricolorii fiind dominați autoritar în marea majoritate a meciului de la Madrid. S-a terminat până la urmă 3-2,...
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
#cornel dinu, #razvan lucescu, #nationala Romaniei, #Romania Bosnia preliminarii Euro 2012 , #nationala