Ministrul Cuc a facut accident de masina, in drum spre Guvern UPDATE

Luni, 15 Iulie 2019, ora 14:07
10812 citiri
Ministrul Cuc a facut accident de masina, in drum spre Guvern UPDATE
Foto: Facebook/Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost implicat luni dimineata intr-un accident rutier in Bucuresti.

Ministrul e in stare buna, dar a acuzat dureri la spate si la mana stanga.

Masina in care se afla Razvan Cuc a fost acrosata de un alt autoturism Audi.

In plus, alte patru masini parcate au suferit avarii in urma accidentului.

"Mentionam ca ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Institutiile abilitate desfasoara cercetari cu privire la circumstantele producerii evenimentului respectiv", arata un comunicat emis luni de minister.

La randul sau, Brigada Rutiera Bucuresti precizeaza ca, in jurul orei 10:00, a avut loc un accident rutier pe Str. Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, in care au fost implicate doua autoturisme in miscare si patru stationate.

"In urma evenimentului rutier, a rezultat o victima, barbat in varsta de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului rutier. Conducatorii auto au fost testati, rezultatul fiind 0", arata autoritatile.

Oficialul a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru a fi consultat de medici, dar starea sa este stabila, fiind in afara oricarui pericol.

In momentul accidentului, Razvan Cuc mergea spre Palatul Victoria, la o sedinta cu Dancila si alti colegi.

UPDATE Ministrul Cuc a iesit din spital cu mana stanga in ghipt si a delarat presei ca, chiar si asa, cu mana rupta, va continua vizitele pe santiere. De la spital, Razvan Cuc a plecat spre Parlament, pentru a participa la sedinta CEx, unde liderii PSD ar putea decide sa il remanieze.

"Asta nu ma impiedica ca urmatoarele zile, adica miercuri, sa ma duc pe santier in inspectie si sa vad ce se va intampla pe santiere, pentru ca activitatea trebuie sa continue. A fost un eveniment nefericit, am discutat si cu celalalt sofer care a acrosat masina cand ma deplasam spre intalnirea la care trebuia sa fiu dimineata la ora 10, este in regula, nimeni n-a patit nimic, toata lumea este in regula, si soferul meu si celalalt sofer sunt din punct de vedere fizic perfect sanatosi", a spus Razvan Cuc.

Acesta a precizat ca medicii i-au facut mai multe investigatii si un computer tomograf pentru ca a avut dureri la spate in urma accidentului.

Cuc sustine ca purta centura de siguranta, ca nu a vazut cum s-a produs accidentul pentru ca citea niste documente. Ministrul il cunoaste de opt ani pe soferul sau, despre care a spus ca este foarte prudent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cuc accident masina , #ministrul Transporturilor