Razvan Burleanu ii raspunde lui Ionut Lupescu: "Stop! Eroare fundamentala! Nepricepere de incepator"

Luni, 19 Februarie 2018, ora 15:05
5380 citiri
Razvan Burleanu ii raspunde lui Ionut Lupescu: "Stop! Eroare fundamentala! Nepricepere de incepator"
Foto: FRF

Razvan Burleanu reactioneaza dupa atacurile lansate la adresa sa de Ionut Lupescu.

Sub titlul "Ne-am lamurit", Razvan Burleanu sustine, intr-un articol publicat pe blogul sau personal, ca Lupescu a facut mai multe afirmatii eronate si ca da dovada de "nepricepere de incepator".

"Ne-am lamurit! Mult zgomot pentru nimic", e concluzia lui Razvan Burleanu in ceea ce-l priveste pe contracandidatul sau.

Iata reactia completa a lui Razvan Burleanu:

"Am tot asteptat, dupa declaratiile pe care le-a facut din postura de invitat al emisiunilor tv, o revenire din partea domnului Ionut Lupescu, crezand ca va sesiza erorile comise. Nu mi-am inchipuit ca nu va fi asa, cata vreme vorbim de un specialist in zona tehnica, nu?

Spune domnul Lupescu: "4 selectioneri in 4 ani inseamna nepricepere si management defectuos, n-am auzit nicio federatie din lume sa schimbe 4 antrenori in 4 ani".

Fie si numai in acelasi interval de timp la care face referire domnul Lupescu, gasim 5 selectioneri pentru Olanda: Van Gaal, Hiddink, Blind, Advocaat si Koeman.

A fost o simpla omisiune?

Argentina a avut 4 selectioneri: Sabella, Martino, Bauza si Sampaoli.

Serbia a avut 4 selectioneri, plus un interimar: Drulovici, Advocaat, Curcici, Muslin si Krstajici. Ungaria a avut 4 selectioneri plus un interimar: Pinter, Dardai, Storck, Szelesi, Leekens.

Grecia si Armenia, la fel.

Italia a avut 3 selectioneri si un interimar.

Si asta doar in intervalul la care se face referire, sa nu uitam!

Specialist in zona tehnica? Mda...

Poate specialist in zona de management? Sa vedem. Spune domnul Lupescu: "Eu stiu ce bani intra in Federatie! 75% din bani vin de la UEFA si FIFA". Stop! Eroare fundamentala! Nepricepere de incepator!

Singura scuza pe care o are domnul Lupescu e ca a ramas intepenit in vremurile cand lucra la FRF. Poate atunci 75% din bani veneau de la UEFA si FIFA, in contextul in care veniturile din sponsorizari, publicitate si retail, drepturi tv si vanzarea de bilete nu aveau valorile pe care administratia pe care o conduc a reusit sa le obtina.

In 2015, contributiile UEFA si FIFA au reprezentat 21,7% din totalul veniturilor FRF. Adica 3,251 milioane euro din 14,954 milioane euro.

In 2016, contributiile UEFA si FIFA au reprezentat 19,8% din totalul veniturilor FRF. Adica 3,431 milioane euro din 17,288 milioane euro. Daca luam in calcul si contributiile exceptionale, datorate calificarii Romaniei la Euro 2016, ajungem la un procent de 46,2%. Adica 11,931 milioane euro din 25,788 milioane euro.

In 2017, contributiile UEFA si FIFA au reprezentat 27,6% din totalul veniturilor FRF. Adica 4,758 milioane euro din 17,213 milioane euro. Daca luam in calcul si contributia exceptionala a UEFA de 1 milion de euro, suma investita in totalitate de FRF in zona de copii si juniori, ajungem la un procent de 31,6% din totalul veniturilor FRF. Adica 5,758 milioane euro din 18,213 milioane euro.

Ne-am lamurit! Mult zgomot pentru nimic.

Mai buni impreuna, mai departe pentru fotbal!"

Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Razvan Burleanu replica Lupescu , #presedinte FRF