Ce glumă a făcut Răzvan Burleanu despre ”antrenorul” Gigi Becali

Marti, 23 Mai 2023, ora 17:56
3606 citiri
Ce glumă a făcut Răzvan Burleanu despre ”antrenorul” Gigi Becali
Răzvan Burleanu e președintele FRF FOTO facebook

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, marţi, că Farul Constanţa, câştigătoarea titlului de campioană în Superligă, reprezintă o poveste de succes în fotbalul românesc.

"Vreau să felicit Farul Constanţa pentru performanţa obţinută, care, din punctul nostru de vedere, reprezintă astăzi o poveste de succes care ne dorim să inspire şi alte cluburi din ţara noastră, în ceea ce priveşte investiţiile în propriile academii, parteneriatele cu celelalte cluburi formatoare de copii şi juniori din ţara noastră, precum şi capacitatea de elaborarea unei strategii tehnice la nivelul clubului şi urmărirea implementării acesteia. Inclusiv FCSB merită aprecierea noastră, pentru că a recuperat decalajul de la începutul campionatului şi a ajuns în această fază a competiţiei. Fiindcă, până la urmă, meciul de la Ovidiu a fost o adevărată finală, dar şi pentru faptul că este un adevărat club care pune accent pe tinerii jucători", a declarat Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.

El consideră că actualul sezon al Superligii a fost superior din punct de vedere al intensităţii meciurilor celorlalte ediţii: "Actualul sezon competiţional a evidenţiat, atât în play-off, cât şi în play-out, că fiecare meci a avut o miză sportivă, iar acest lucru a contribuit la înalte audienţe TV, dar şi la cea mai înaltă prezenţă a spectatorilor pe stadioanele din România din ultimii ani. Acest lucru a fost posibil şi ca urmare a evoluţiei jucătorilor noştri, pe care trebuie să o apreciem, pentru că a fost din ce în ce mai bună. Dacă vom reuşi să menţinem o constanţă în această evoluţie, cu siguranţă vom vedea rezultate şi la nivel european. Felicitările noastre merg şi către echipele care au reuşit o promovare directă în primul eşalon, Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi, două cluburi care au demonstrat prin performanţa sportivă şi prin susţinerea masivă a suporterilor, că au nevoie de investiţii în stadioane moderne din partea statului. Sunt sigur că următorul sezon competiţional din Liga I, a II-a şi Liga a III-a vor continua să ofere un adevărat spectacol fotbalistic şi să atragă un număr mai mare de spectatori dar şi audienţe TV".

Preşedintele FRF afirmă că performanţele lui Gheorghe Hagi sunt legate de echipele pe care le-a antrenat şi că va rămâne un tehnician în atenţia FRF în ceea ce priveşte postul de selecţioner al României.

"Întreaga performanţă a lui Gheorghe Hagi să confundă cu performanţa clubului şi cred că la un moment dat îşi va dori şi el să iasă din acest proiect şi să îşi asume o altă provocare. Dar totodată cred că va rămâne lipit de acest proiect al familiei, în care a investit foarte mult timp, bani, dar şi foarte multă energie. E normal să aibă un asemenea vis (n.r. - de a deveni selecţioner), cunoaşteţi foarte bine care au fost discuţiile. El întotdeauna va fi un antrenor care trebuie să se afle în atenţia Federaţiei Române de Fotbal, pentru a putea să conducă echipa naţională spre un turneu final", a mai spus Răzvan Burleanu.

Burleanu a comentat şi glumele apărute în spaţiul public, conform cărora FRF ar fi trebuit să desfiinţeze şcoala de antrenori, dacă FCSB ar fi câştigat campionatul, care fac aluzie la implicare patronului Gigi Becali la nivelul băncii tehnice: "Se pare că nu am fost puşi în situaţia de a desfiinţa şcoala de antrenori, iar domnul Becali poate urma cursurile şcolii de antrenori, dacă îşi doreşte acest lucru, asta sub formă de glumă".

Oficialul FRF crede că atât FCSB, cât şi CFR Cluj vor continua să fie două echipe care se vor lupta la titlul de campioană în următorii ani.

"Cu siguranţă FCSB şi CFR Cluj reprezintă poveşti diferite. După acest insucces, ne aşteptăm ca conducerea clubului FCSB să aibă capacitatea de a interveni pentru a avea o anumită abordare, astfel încât să poată lupta cu adevărat la titlu. În timp ce la CFR Cluj cred că clubul trece printr-o perioadă de restructurare, în care trebuie să îşi seteze inclusiv obiective de ordin financiar, dar sunt încrezător că CFR Cluj va avea capacitatea să revină în ceea ce priveşte atât performanţa sportivă, cât şi cea financiară".

Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 (1-2), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a noua, penultima, a fazei play-off a Superligii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Lavinia Agache (56 de ani), una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, campioană olimpică la J0 1984, și-a amintit de un episod tensionat petrecut în compania antrenorului Bela...
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
#Razvan Burleanu, #Gigi Becali, #gluma, #antrenor , #stiri fotbal