Burleanu a rabufnit, dupa criticile la adresa nationalei: Tampenii, o logica de mahala!

Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 11:30
5989 citiri
Burleanu a rabufnit, dupa criticile la adresa nationalei: Tampenii, o logica de mahala!
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, le-a raspuns celor care au criticat echipa nationala si Federatia, in ultimele zile, dupa infrangerea Romaniei in fata Poloniei, scor 0-3, in preliminariile Cupei Mondiale.

Direct vizat a fost fostul portar al nationalei din "sfertul" cu Suedia, de la Campionatul Mondial din 1994, Florin Prunea.

"Unii au asteptat infrangerea dupa colt si au asteptat-o cu nerabdare. Nu-i intereseaza binele fotbalului, ci isi vad doar interesul personal. In aceasta perioada, am vazut multe persoane care stateau dupa colt si asteptau cu nerabdare primul meci pierdut, primul esec. In astfel de momente vezi pe cine intereseaza fotbalul romanesc, cine tine cu Romania si cine isi vede interesul personal. Decat sa critici, mai vine iti vezi de propriul statut.

Ma refer la Florin Prunea, care a navalit cu o serie de critici lipsite de orice temei. Trebuie sa vedem aceasta serie de tampenii care au navalit in weekend. Au vorbit fel de fel de persoane. Daca urmam logica de mahala, putem sa amintim de meciul cu Suedia. Dupa un asemenea meci, daca urmezi aceasta logica, nu mai ai ce sa cauti prin fotbalul romanesc", a spus Burleanu, citat de Digi Sport.

Declaratia sa a fost facuta luni dimineata, pe Aeroportul Otopeni, la plecarea delegatiei spre Rusia, unde echipa nationala va sustine marti un meci amical contra nationalei gazda.

Burleanu a subliniat ca regreta ca nu l-a adus pe Christoph Daum in anul 2014, cu un contract pe 10 ani.

"Suntem mahniti cu totii dupa infrangerea cu Polonia. In acelasi timp, trebuie sa vedem lucrurile exact cum stau. Cea mai slaba nationala in comparatie cu ce? Ca sa spunem ca o echipa e cea mai slaba, trebuie sa avem o radiografie a intregului context. Nu putem spune asa ceva. Regretul meu e ca nu i-am facut contract lui Daum inca din 2014, pe zece ani", a mai precizat seful FRF.

Citeste si un interviu acordat Ziare.com de fostul mare arbitru international Adrian Porumboiu, care a spus despre Burleanu ca este "un nesimtit"

Florin Prunea l-a atacat dur pe Burleanu, spunand ca acesta "nu are treaba cu fotbalul".

"Pai bai, baiatule, trebuie sa o apuci de acolo de unde se apuca fotbalul, dar tu habar nu ai, ca nu ai treaba cu fotbalul. Vezi ca cei care te-au pus la conducerea FRF o sa te lase din brate, pentru ca nu-si risca cariera si o sa vina momentul cand vei raspunde pentru tot raul facut fotbalului romanesc", a spus presedintele celor de la CSM Poli Iasi.

De asemenea, acesta l-a acuzat pe Daum ca nu lucreaza si cu rezervele, ci doar cu titularii nationalei: "Sunt tot mai multe voci care spun ca lucreaza numai cu unii jucatori, numai cu titularii, in rest ceilalti jucatori ii lasa deoparte. Nu stiu cat de adevarate sunt".

Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#Razvan Burleanu raspuns critici, #Burleanu atac Prunea, #Prunea critici FRF nationala, #Prunea atac Burleanu , #presedinte FRF