Voluntarii ruși au refuzat să lupte în Ucraina și au făcut cale întoarsă: ”Am fost înșelați” VIDEO

Sambata, 14 Mai 2022, ora 16:55 11065 citiri
Voluntarii ruși acuză că au fost trimiși la sacrificiu FOTO Telegram

Voluntarii ruși care au mers să omoare ucraineni seîn regiunea Lugansk, din Ucraina, au descoperit brusc că au fost întâmpinați nu cu flori, ci cu bombardamente de artilerie și mortiere, scrie Obozrevatel.

Într-un videoclip, aceștia acuză că au fost ”înșelați”.

Videoclipul a fost postat pe canalul Telegram al Centrului pentru Comunicații Strategice al Ministerului Apărării al Ucrainei.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Potrivit sursei citate, mercenarii ruși care au mers să ucidă ucraineni în Donbas au refuzat să lupte și s-au plâns că au fost ”folosiți greșit”. Aceștia reclamă faptul că au fost trimiși în prima linie, deși nu au pregătirea necesară.

”Oamenii au fost pur și simplu trimiși să fie sacrificați. În momentul de față, ne-am întors pe teritoriul Federației Ruse. Nu există niciun ajutor din partea conducerii. Oamenii trăiesc în diferite regiuni, inclusiv în cele mai îndepărtate părți ale acesteia. Inclusiv în Orientul Îndepărtat, în zona Arhangelsk”, spune rusul care a filmat.

Voluntarii, care sunt din Kamchatka, Sahalin, Insulele Kurile, Murmansk și alte regiuni ale Rusiei, care se află la mii de kilometri de Lugansk, nu au bani pentru a ajunge acasă.

Potrivit Obozrevatel, sute de ocupanți care au fugit din Donbas au fost prinși în Transbaikal și vor fi judecați, riscând până la 10 ani de închisoare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii