Atac violent al mercenarilor lui Putin asupra clienților unei cafenele din Crimeea. Trag cu arma pe lângă capetele oamenilor și-i lovesc cu bastoanele VIDEO

Luni, 26 Februarie 2024, ora 22:14
7387 citiri
Atac violent al mercenarilor lui Putin asupra clienților unei cafenele din Crimeea. Trag cu arma pe lângă capetele oamenilor și-i lovesc cu bastoanele VIDEO
Imagini din timpul încăierării din cafeneaua din Crimeea/ FOTO: Captură video

Soldați din brigada 81 de voluntari „Urșii” au atacat clienții cafenelei „Fortăreața” din satul Cernomorskoe de pe coasta de nord-vest a Crimeei anexate ilegal de Rusia. Incidentul a avut loc în noaptea de 24 februarie.

Un videoclip al atacului, filmat de o cameră de supraveghere externă, prezintă bărbați înarmați, camuflați, intrând în cafenea, forțând clienții să stea cu fața în jos pe podea, bătându-i cu bastoanele și trăgând în aer.

Clipul șocant a fost distribuit de iubita unei victime care a fost internată în spital în stare „gravă” după atacul neașteptat. Imagini îngrozitoare au arătat doi bărbați însângerați și învinețiți după ce au fost bătuți.

Soldații beți ar fi hărțuit femeile din local înainte de a se certa cu bărbații și a-și chema colegii înarmați pentru sprijin.

Publicația rusă „Povești importante” a aflat detaliile incidentului. Iubita uneia dintre victime a povestit reporterilor despre circumstanțele atacului.

Cei doi bărbați chelioși și hulpavi care i-au bătut pe clienți s-au dovedit a fi militari în serviciu. Aceștia s-au îmbătat în timp ce sărbătoreau Ziua Apărătorului Patriei, cunoscută și sub numele de Ziua Bărbatului. Au intrat un conflict cu oamenii din cafenea, nu le-a plăcut ceva și au chemat întăriri de la unitatea "Urșii". Bărbați înarmați și cu măști pe față au pătruns în balconul localului, unde oamenii socializau și fumau, și au început să-i bată. Iar conflictul pe care l-au avut inițial nu a fost cu oamenii de la balcon. L-au pus pe iubitul meu pe un scaun și au început să-l bată crunt cu bastoane. Fratele tinerei, care a încercat să îi ia apărarea, și prietenii săi au fost, de asemenea, bătuți.

Atacul a fost confirmat de propagandistul rus, fondatorul mișcării SMERSH din Crimeea, Aleksander Talipov. El susține că identitățile atacatorilor au fost deja stabilite și li s-a deschis un dosar penal.

După cum notează portalul Astra, comandantul Urșilor, având indicativul de apel „Jedi”, a spus că instigatorii luptei din cafenea și-au indus în eroare colegii cerând ajutor. Când alți mercenari „au înțeles situația”, și-au bătut colegii beți și i-au predat poliției, susține „Jedi”.

Brigada 81 voluntară „Ursii” a fost fondată în 2023 în Crimeea sub patronajul autorităților locale numite de Rusia, notează publicația „Povești importante”. Probabil că face parte din grupul de mercenari PMC Redut, controlată de Ministerul Rus al Apărării.

În noiembrie, un soldat din gruparea „Urșii” a ucis cu un topor și a împușcat un civil rezident din Oleșek, regiunea ucraineană ocupată Herso.

După atacul asupra clienților cafenelei „Fortăreața“ din satul Cernomorskoe, a fost deschis un dosar penal pentru huliganism susține publicația Podem, care face referire la Ministerul rus de Interne. Ministerul a adăugat că identitățile tuturor participanților la incident au fost stabilite, iar doi dintre instigatori au fost reținuți.

Cum schimbă jocul noul ajutor american pe frontul din Ucraina
Cum schimbă jocul noul ajutor american pe frontul din Ucraina
Kievul s-ar putea confrunta cu presiuni pentru a obține câștiguri militare serioase înainte de alegerile din noiembrie din SUA, iar lui Vladimir Putin îi va fi mai greu să încheie războiul...
Fostul ministru britanic al Apărării către cancelarul german: „Liniile roșii ale Rusiei sunt șterse cu creta de pe tablă“
Fostul ministru britanic al Apărării către cancelarul german: „Liniile roșii ale Rusiei sunt șterse cu creta de pe tablă“
În contextul reticenței Germaniei de a trimite rachete Taurus cu rază lungă de acțiune către forțele armate ucrainene, fostul ministru britanic al Apărării Ben Wallace a declarat că Olaf...
#razboi Ucraina, #rusia invazie, #bataie, #cafenea, #Crimeea, #mercenari, #Vladimir Putin , #Razboi Ucraina