Secret al lui Putin din Rusia descoperit: Intrușii au pătruns într-un loc neștiut al președintelui VIDEO

Miercuri, 31 Ianuarie 2024, ora 05:32
4416 citiri
Secret al lui Putin din Rusia descoperit: Intrușii au pătruns într-un loc neștiut al președintelui VIDEO
Unul dintre secretele lui Putin au fost descoperite FOTO: Daily Beast

O investigație a Dossier Center dezvăluie un secret al lui Putin din apropierea graniței cu NATO, la doar 30 de kilometri, după ce o dronă specializată a străpuns sistemul de securitate al președintelui rus. Astfel, s-a dezvăluit o reședință secretă a lui Putin bine păzită din regiunea Karelia, Rusia, de lângă frontiera cu Finlanda. Aceasta cuprinde 3 case de vacanță, două heliporturi și un chei pentru iahturi.

Imaginile din dronă ale proprietății, cu o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat, dezvăluie, de asemenea, o cascadă despre care investigatorii spun că a fost „furată” din Parcul Național Ladoga Skerries, potrivit Moscow Times.

Jurnaliștii de investigație nu au spus cum au reușit să surprindă imaginile aeriene, menționând doar că au reușit să ocolească securitatea 24 de ore din 24 de la reședința secretă a lui Putin, ofițerii de informații și blocarea semnalului dronei pentru a putea face înregistrarea video, care seamănă cu investigațiile anticorupție ale criticului Kremlinului, Alexei Navalnîi, închis de Moscova.

Isterie a populației din China: A cumpărat un produs cel mai mult din lume, depășind americanii

Un terasament în formă de pătrat, care se pare că a apărut pe terenul reședinței Karelia în urmă cu doi ani, împreună cu marcaje ale vehiculelor vizibile pe iarbă, ar putea indica semne ale ceea ce Dossier Center descrie ca fiind un sistem antiaerian.

Locuitorii din zonă spun că Putin vizitează proprietatea cel puțin o dată pe an, potrivit publicației. Se spune că asociați apropiați ai liderului rus au ordonat construcția reședinței secrete, care a început cu mai bine de 10 ani în urmă.

Reședința face parte din „rețeaua de companii care se ocupă de activitățile de agrement ale președintelui și sunt responsabile pentru toate proprietățile sale imobiliare” a omului de afaceri și finanțator Yury Kovalchuk, potrivit Dossier.

Un fost comandant NATO dă verdictul despre sfârșitul războiului lui Putin: Aderă Ucraina la alianță și recuperează Crimeea?

Un hotel din apropiere este deținut de Kovalchuk, iar o reședință învecinată este deținută de fostul proprietar al clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, a spus agenția, citând registrul de proprietate al Rusiei.

Dacă până acum, timp de 700 de zile de când a început invazia Ucrainei, Vladimir Putin a ținut în frâu populația țării prin mașina sa de propagandă și dezinformare, iată că acum lucrurile îi pot scăpa de sub control.

O altă criză majoră lovește Rusia, iar liderul de la Kremlin se confruntă cu o situație explozivă, ce împinge Rusia spre ”punctul de rupere”, din cauza întreruperilor de curent tot mai dese și a lipsei încălzirii locuințelor din diverse regiuni ale țării.

Rusia amenință că atacă Polonia, după ce Varșovia s-a oferit să găzduiască arme nucleare
Rusia amenință că atacă Polonia, după ce Varșovia s-a oferit să găzduiască arme nucleare
Ministrul adjunct de Externe rus, Serghei Riabkov, a avertizat joi, 25 aprilie, că facilitățile nucleare ale NATO, dacă vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o țintă...
Noua cucerire revendicată de Rusia pe frontul de Est din Ucraina. De ce e atât de fragedă apărarea în regiune
Noua cucerire revendicată de Rusia pe frontul de Est din Ucraina. De ce e atât de fragedă apărarea în regiune
Rusia a revendicat duminică, 28 aprilie, cucerirea unui nou sat pe frontul de est, Novobahmutivka, într-un sector în care armata rusă a avansat rapid în ultima săptămână împotriva armatei...
#razboi Ucraina, #Putin secrete KGB, #resedinta secreta, #secrete rusia, #secrete putin, #Rusia NATO, #kremlin secrete , #NATO