Racheta nucleară intercontinentală etalată de Putin la repetițiile pentru ”Ziua Victoriei”, după pierderea crucișătorului ”Moskva”

Marti, 19 Aprilie 2022, ora 17:58 6660 citiri
Lansatorul de rachete RD-24 poate trimite simultan până la zece focoase nucleare către ținte din Europa sau SUA simultan FOTO / Hepta

Armata rusă face pregătiri pentru ceremonia de ”Ziua Victoriei”, care va avea loc pe 9 mai, la Moscova, moment în care președintele Vladimir Putin ar vrea să anunțe și ”succesul” invaziei în Ucraina.

La repetițiile pentru paradă au participat mii de soldați, fiind etalate tancuri și alte echipamente militare, scrie The Mirror. Potrivit Ministerului rus al Apărării, la pregătirile pentru paradă au participat 11.000 de militari, 131 de unităţi de armament modern şi echipamente militare, 77 de avioane şi elicoptere.

Cea care a atras toate privire a fost însă o rachetă intercontinentală uriașă.

A fost o demonstrație de forță și o reamintire a ceea ce este în joc, în contextul tensiunilor crescânde între Rusia și Occident. În plus, Rusia vrea să acopere și pierderile masive înregistrate în Ucraina, care au culminat cu distrugerea de către armata rusă a crucișătorului ”Moskva.”

Lansatorul de rachete RD-24 poate trimite simultan până la zece focoase nucleare către ținte din Europa sau Statele Unite simultan.

Rusia organizează anual ”Ziua Victoriei” pentru a marca înfrângerea Germaniei la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Avantul_Propasirea
rank 3
maciomenul salbaticilor cioloveci se lauda cu ce n-are