O fostă Miss Univers a adus în România 100.000 de cizmulițe pentru copiii afectați de războiul din Ucraina

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 14:04 3732 citiri
Miss Univers 2017 - Demi-Leigh Tebow a fost în România FOTO Facebook/Demi-Leigh Tebow

Miss Univers 2017 - Demi-Leigh Tebow a fost în România, unde a adus 100.000 de cizme pentru copiii afectați de războiul din Ucraina.

Demi-Leigh Tebow s-a întâlnit la Suceava cu Gheorghe Ignat, supranumit „Ursul Carpatin”, care derulează prin Asociația Creștin-Umanitară Fightfromfreedom o amplă campanie de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

„Miss Univers Demi-Leigh Tebow a trecut pe la noi în weekend-ul ce a trecut, ne-am bucurat mult de părtășia avută și de povestea ei de viață. Împreună cu soțul ei (fost fotbalist de performanță) fac o muncă extraordinară în a-i ajuta pe cei defavorizați, peste tot în lume, ne bucurăm când avem posibilitatea să învățăm de la alții mai bine pregătiți decât noi”, a scris, pe Facebook „Ursul Carpatin”.

Despre vizita în România a scris, pe pagina sa de Facebook, și Demi-Leig Tebow. „Am avut ocazia să mă alătur Roma Boots alături de Convoy of Hope în România în ultima săptămână pentru a începe misiunea Roma Boots de donare a 100.000 de perechi de ghete în această iarnă copiilor afectați de războiul din Ucraina. Sper că aceste perechi de cizme nu doar că oferă valoarea fizică a încălțămintelor adecvate în lunile de iarnă, dar și oferă speranță și le reamintește cât de iubiți și prețuiți sunt. Nu doar de noi, ci de Dumnezeul acestui univers”, a scris Miss Univers 2017, pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza kondor
kondor
rank 5
Ca sa mai inveselim atmosfera de Bacovia de sezon
Poza milan
milan
rank 1
1000 de cizmulite , nu de perechi !!!!