Adjunctul unității Azov după ce propaganda rusă a spus că a părăsit oțelăria: ”Suntem închiși în incinta uzinei Azovstal. Are loc o anumită operațiune” VIDEO

Joi, 19 Mai 2022, ora 22:15 9612 citiri
Militarul ucrainean Svyatoslav Palamar din Azovstal FOTO / Twitter Nexta

Adjunctul comandantului din oțelăria Azovstal anunță, într-un video pe Telegram, că se află în incinta combinatului din Mariupol și că are loc o anumită operațiune, despre care nu a dat detalii.

Comandantul adjunct al unității Azov din Mariupol, Sviatoslav Palamar, a postat un mesaj video pe Telegram, susține BBC.

”Glorie Ucrainei! Este ziua 85 de război. Conducerea și cu mine suntem în incinta uzinei Azovstal. Are loc o anumită operațiune, despre care nu vă voi împărtăși detalii. Mulțumesc lumii întregi și Ucrainei pentru sprijin. Ne vedem”, afirmă Sviatoslav Palamar.

Acesta nu precizează despre ce operațiune este vorba.

Video-ul vine la scurt timp după ce propagandistul rus Dmitri Steshin afirma că adjunctul șefului Unității Azov, Svyatoslav Palamar ("Kalina"), părăsise Azovstal.

Rusia spune că peste 1.700 de luptători de la fabrică au fost duși în zonele controlate de Rusia de luni, mai amintește BBC.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News