Cele 2 calități ale lui Zelenski care îi lipsesc lui Putin: Va deveni, cu siguranță, un ”Man of Rock” VIDEO

Marti, 17 Mai 2022, ora 19:29
6417 citiri
Cele 2 calități ale lui Zelenski care îi lipsesc lui Putin: Va deveni, cu siguranță, un ”Man of Rock” VIDEO
Regizorul Alexander Rodnianski consideră că președintele Ucrainei a fost subestimat de Kremlin FOTO Facebook / Volodimir Zelenski

Cunoscutul regizor și producător ucrainean de film Alexander Rodnianski, care a trăit și a lucrat în Rusia mai mult timp, consideră că președintele Volodimir Zelenski a fost subestimat de autoritățile de la Kremlin.

El a vorbit despre două trăsături ale liderului de la Kiev care îl deosebesc de omologul rus, Vladimir Putin, și de alți lideri din lume: empatia și curajul.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Într-un interviu acordat BBC News Ukraine, Rodnianski a subliniat că Zelenski a devenit liderul mondial de necontestat și cel mai influent politician. Potrivit regizorului, președintele ucrainean va deveni cu siguranță un „Man of Rock”, potrivit Obozrevatel.

”Am văzut un om foarte talentat. Era clar că era foarte puternic și curajos. Analiza asta nu s-a făcut la Kremlin, care s-a înșelat pentru că l-a subestimat. Cred că Ucraina este norocoasă să-l aibă pe Zelenski președinte, un om care nu este laș. Nu este hoț, nu negociază cu nimeni, nu a primit bani și nu a renunțat, ca predecesorii săi care au fugit”, a spus Rodnianski.

Producătorul a adăugat că Zelenski luptă pentru Ucraina.

”Sunt foarte fericit că două trăsături l-au făcut ceea ce este. Și ambele trăsături sunt neașteptate pentru liderii politici. Nu doar pentru Putin, ci pentru majoritatea. În primul rând, este empatia lui. Simți că el reacționează cu adevărat emoțional. El simpatizează cu oamenii”, a spus Rodnianski.

Potrivit regizorului, aceasta este o caracteristică deosebită, pe care nici un actor foarte talentat nu o poate ”interpreta”, arătând sufletul - cel mai important lucru din timpul războiului.

”În al doilea rând, este curajos, așa cum trebuie să fie un lider. Este o persoană care poate inspira și menține starea de spirit în societate, un alt lucru extrem de important”, a adăugat Rodnianski.

El a subliniat că aceste calități ale președintelui ucrainean au determinat sprijinul său în societate și respectul absolut în lume.

Regizorul filmului Oppenheimer va fi făcut cavaler de regele Charles al III-lea
Regizorul filmului Oppenheimer va fi făcut cavaler de regele Charles al III-lea
Regizorul britanico-american Christopher Nolan va fi făcut cavaler, iar soţia sa, Emma Thomas, producătoarea tuturor filmelor sale, va fi numită Dame, a anunţat joi, guvernul britanic....
Ucraina anunță că armata rusă atacă obiective de infrastructură critică din apropierea orașului Dnipro VIDEO
Ucraina anunță că armata rusă atacă obiective de infrastructură critică din apropierea orașului Dnipro VIDEO
Armată rusă a atacat vineri dimineaţa, 29 martie, obiective de infrastructură critică din districtul Kamianske, în apropierea oraşului Dnipro din centrul Ucrainei, cel puţin o persoană...
#razboi ucraina rusia, #Volodimir Zelenski presedinte Ucraina, #calitati, #regizor , #Razboi Ucraina