Amenințarea cu "răspuns violent" lansată de vedeta TV a Kremlinului: ”Dacă americanii fac asta, este clar că au depășit linia roșie” VIDEO

Vineri, 27 Mai 2022, ora 20:20 10518 citiri
Olga Skabeeva, prezentator la Rossia 1, a mai lansat amenințări violente și în trecut

O cunoscută prezentatoare de la televiziunea de stat a Rusiei, care apără dreptul Kremlinului de a invada Ucraina, a declarat vineri, 27 mai, că SUA ”vor trece linia roșie” dacă vor trimite armament greu Kievului, potrivit BBC.

Olga Skabeeva, prezentatoare la Rossia 1, una dintre marile vedete ale televiziunilor controlate de Kremlin, s-a referit la rachetele cu rază lungă de acțiune, pe care SUA se pregătește să le trimită în Ucraina. Folosirea acestora ar urma să genereze un răspuns violent din partea Rusiei.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Amenințarea a fost făcută după ce ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a anunțat că a avut o nouă discuție cu secretarul de stat al SUA Antony Blinken despre sprijinul militar american pentru Kiev.

Kuleba a anunțat că a primit promisiuni de la SUA că vor livra țării sale noi ”arme grele”.

Potrivit presei americane, administrația Biden va oferi Ucrainei sisteme de rachete cu rază lungă (MLRS). Până acum, SUA au refuzat cererile de a furniza Ucrainei aceste sisteme, temându-se că ar putea fi folosite pentru un atac al Rusiei, lucru care ar duce la extinderea conflictului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News