Momentul când Putin a cântat imnul Rusiei la concertul organizat după anexarea teritoriilor ucrainene: ”Deținem adevărul” VIDEO

Vineri, 30 Septembrie 2022, ora 20:46 3947 citiri
Vladimir Putin a anunțat pe 30 septembrie anexarea teritoriilor ocupate din Ucraina FOTO captură YouTube

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a adresat vineri seară, 30 septembrie, mulțimii adunate la concertul organizat în Piața Roșie cu prilejul anexării celor patru teritorii ocupate din Ucraina.

”Astăzi este o zi specială, festivă şi, fără a exagera, istorică. O zi a adevărului şi justiţiei”, a spus liderul de la Kremlin în faţa mai multor mii de susţinători, unii dintre ei purtând drapele ale Rusiei. El a susținut că Rusia va obţine ”victoria” în conflictul din Ucraina.

După discurs, Putin a cântat imnul Rusiei alături de artişti şi de liderii pro-ruşi din Herson, Zaporojie, Lugansk şi Doneţk.

Concertul a fost transmis în direct de televiziunea de stat rusă.

Rusia nu deschide doar uşa pentru fraţii noştri şi surorile nostre, dar îşi deschide şi inima pentru ei. Bun venit acasă!”, a spus Putin, potrivit bbc.com.

”Dragi prieteni, vom face totul pentru a ne susţine fraţii şi surorile în Zaporojie, Herson, Doneţk şi Lugansk. Vom face totul pentru a creşte nivelul de securitate în aceste teritorii pentru aceşti oameni. Vom face totul pentru a reface economia şi infrastructura, a construi şcoli, noi instituţii, spitale. Am devenit mai puternici pentru că suntem împreună. Deţinem adevărul. Şi adevărul înseamnă putere. Şi înseamnă victorie. Victoria va fi a noastră!”, a mai afirmat preşedintele rus, conform The Guardian.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com