Rares Manescu si-a depus candidatura la Primaria sectorului 6

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 18:10 2433 citiri

Liberalul Rares Manescu si-a depus candidatura pentru functia de primar al Sectorului 6, din partea Uniunii Social Liberale, insotit de liderul PNL Crin Antonescu si de presedintele PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu.

Liderul PNL Crin Antonescu a apreciat faptul ca USL a reusit sa aiba candidati unici pentru toate sectoarele si sa il sustina pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat de primar general.

"Salut faptul ca Uniunea Social liberala a reusit sa aiba candidati unici in toate sectoarele Capitalei si, desigur, asa cum ati vazut, sa poata sprijini in intregimea ei candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Generala", a spus Antonescu, potrivit Mediafax.

La randul sau, Ecaterina Andronescu si-a exprimat sustinerea pentru Rares Manescu, declarandu-si convingerea ca acesta ii va sprijini pe cei peste 25.000 de studenti care invata in Sectorul 6.

"Va marturisesc ca am, daca vreti, si un interes care tine de profesiunea mea: in Sectorul 6 locuiesc si invata peste 25.000 de studenti. Si ei, domnule primar, sunt locuitori ai Sectorului 6 si sunt convinsa ca va veti uita si veti rezolva multe dintre asteptarile lor", a spus Andronescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News