Oprescu: Va spun clar si deschis ca il sprijin doar pe candidatul USL, Manescu

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 18:56
2633 citiri
Oprescu: Va spun clar si deschis ca il sprijin doar pe candidatul USL, Manescu

Candidatul USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, a participat, sambata, 2 mai, la o intalnire cu membrii USL Sector 6, la care a fost invitat si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Primarul general si-a declarat inca o data sustinerea fata de candidatul USL, Rares Manescu, si a negat orice legatura cu Stefan Florescu, apreciind campania acestuia din urma ca fiind una "benigna", fara impact asupra alegatorilor, si in acelasi timp mincinoasa.

Din partea PSD, la intalnire au participat Iuliana Stratulat, presedintele PSD Sector 6, si senatorul Gabriel Mutu.

Alegeri Bucuresti 2012

"Nu am nicio legatura cu acest candidat, Florescu, si vreau sa lamurim acest lucru. Din momentul in care o alianta declara deschis si corect ca ma sprijina, asa cum s-a intamplat inca de la inceputul campaniei, eu raspund clar si deschis ca il sprijin pe candidatul USL, Rares Manescu. Am vazut si la alte sectoare tot felul de candidati care-si fac campanie cu stampila 'Garantat Oprescu'. Unul n-a venit cu stampila care sa spuna 'eu il garantez pe Oprescu'... Imi doresc sa nu existe niciun dubiu cu privire la aceasta inadvertenta cu Florescu", a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Acesta a mai spus ca toate datele pe care le are la dispozitie arata ca Rares Manescu este intr-o pozitie foarte buna fata de actualul primar, Cristian Poteras.

Alegeri Bucuresti 2012

"Scoateti deci oamenii la vot! Un singur om este capabil sa-l bata pe Poteras si acesta este Rares Manescu. Hai sa transformam in vot aceast adevar!", i-a indemnat Oprescu pe reprezentatii USL Sector 6.

La randul sau, Rares Manescu a reamintit proiectele pe care le va realiza impreuna cu Sorin Oprescu - primul spital din sectorul 6, rezolvarea problemei cainilor fara stapan, fluidizarea traficului pe marile artere din sector, siguranta copiilor si crearea de noi locuri de munca.

"Vreau sa va multumesc pentru tot efortul depus. Am ajuns aici datorita unei echipe USL puternice in sectorul 6. Ii multumesc domnului primar general Sorin Oprescu pentru sprijinul clar fata de mine pe care azi l-a reconfirmat", a afirmat Rares Manescu.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a atras atentia asupra campaniilor murdare care se vor amplifica in ultima saptamana de campanie, avertizand membrii USL ca trebuie sa se astepte la atacuri din partea celor care nu mai au nimic de pierdut, dar ca aceste atacuri nu vor face decat sa-l creasca in sondaje pe candidatul USL, Rares Manescu.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Rares Manescu sustinut Sorin Oprescu, #Oprescu sprijin Rares Manescu , #stiri Rares Manescu