Manescu, catre PDL: Eliberati fiecare oras, sat si comuna! Plecati cu coada-ntre picioare!

Vineri, 11 Mai 2012, ora 21:273699 citiri
Manescu, catre PDL: Eliberati fiecare oras, sat si comuna! Plecati cu coada-ntre picioare!
Foto: rares-manescu.ro

Candidatul la Primaria sectorului 6, Rares Manescu, a spus vineri ca mesajul pe care il are pentru cei din PDL care ocupa posturi in administratia locala este sa "plece asa cum au plecat de la guvernare, cu coada-ntre picioare".

"In Romania s-a dat startul schimbarii si tine de datoria noastra sa luptam si sa o ducem pana la capat. E timpul sa le spunem celor de la PDL: plecati! Eliberati fiecare oras, sat si comuna! Plecati, asa cum ati plecat de la guvernare, cu coada-ntre picioare!", a spus Manescu.

Prima victima a campaniei electorale: A murit in timp ce monta un panou

Manescu a facut referire si la actualul primar al sectorului 6, Cristian Poteras, caruia i-a transmis ca cetatenii din acest sector s-au saturat in acesti "opt ani apasatori" de cand acesta ocupa fotoliul primariei caruia i-a transmis "la revedere si drum bun".

Campania electorala pentru alegerile locale incepe vineri

"Totusi, azi nu ne aflam aici sa sarbatorim. Suntem aici sa-i spunem si domnului primar de la sectorul 6 ca opt ani sunt destul! opt ani apasatori, nu pentru el, dar pentru oamenii onesti din Sectorul 6! E destul! Gata! Multumim, la revedere si drum bun! Suntem aici sa garantam ca schimbarea ce a inceput cu Guvernul o vom continua si la nivelul Sectorului 6", a conchis liberalul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News