Alegeri locale 2012 Rares Manescu a ajutat o femeie care a lesinat

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 12:272393 citiri
Alegeri locale 2012 Rares Manescu a ajutat o femeie care a lesinat

Candidatul USL pentru Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, a fost martorul unui incident in momentul in care s-a dus sa voteze, la o sectie din Drumul Taberei.

O femeie bolnava de diabet a avut o criza si i-a cerut ajutorul. Acesta s-a interesat daca i s-a dat apa femeii si daca a fost chemata ambulanta sa o duca la spital.

Rares Manescu le-a cerut locuitorilor sectorului sa iasa intr-un numar cat mai mare la vot pentru ca lucrurile sa fie mai bune pentru ei.

Alegeri Bucuresti 2012

"Ideal ar fi ca astazi sa iasa cat mai multa lume la vot, sa ne exercitam dreptul la vot si cred eu ca daca o vom face lucrurile vor decurge asa cum ne dorim, mai bine pentru locuitorii acestui sector. Vreau sa iasa cat mai multa lume la vot si ii rog sa faca acest lucru", a spus Manescu, duminica, la iesirea de la vot.

El a adaugat ca in Bucuresti se poate schimba ceva, astfel incat orasul sa arate mai bine.

Rares Manescu a venit la vot impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PNL Ramona Manescu, fiind insotit si de senatorul PSD Ecaterina Andronescu si de ministrul Economiei, Daniel Chitoiu.

Alegeri Locale 2012

Alegeri locale 2012 - Urmareste minut cu minut

Romanii cu drept de vot isi aleg primarii, consilierii locali, judeteni si presedintii de CJ. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07:00 si se vor inchide la 21:00.

Noutatea acestui scrutin o constituie alegerea dintr-un singur tur a primarilor si singura exceptie, pentru ca alegatorii sa fie chemati din nou la urne, este situatia in care doi candidati vor obtine acelasi scor. In acest caz, vor fi organizate din nou alegeri pe 24 iunie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News