Care este strategia PNL după Congresul din 25 septembrie. Rareș Bogdan: ”Pentru majoritatea parlamentară nu luăm voturi de la AUR”

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 23:56 3750 citiri
Rares Bogdan este prim-vicepreşedintele PNL FOTO Facebook. Rares Bogdan

Rareş Bogdan dezvăluie strategia PNL după Congresul din 25 septembrie 2021. El a spus că nu nu vor lua voturi de la AUR.

Rareș Bogdan a explicat joi seara, într-o emisiune tv, că ”Florin Cîţu este cea mai bună opțiune pentru PNL” și partidul nu va negocia în niciun caz cu AUR dacă USR PLUS nu va reveni la guvernare.

”Până la urmă totul este aritmetică. Noi avem 134 de deputați şi senatori, cei de UDMR mai au 30, care ni se alătură.

Mai sunt 16 la minorități conduși de domnul Pambuccian ca lider al minorităților naționale și mai avem nevoie undeva la 40-50 de deputați și senatori pentru a asigura acea majoritate de 234 de voturi minim pentru a trece legi, pentru a trece un Guvern.

Aceste 45 de 50 de voturi pot veni doar de la trei formațiuni politice dar pe una o excludem din start pentru că mergem după modelul german, adică a partidelor democratice germane și nu facem alianță cu AFD, adică cu AUR. Deci nu luăm voturi de la AUR.

Adversarii noștri rămân cei din PSD. Ei vor fi adversarii noștri peste trei ani de zile, cu ei ne vom bate, ei sunt adversarii noștri de 30 de ani, firești. Noi vrem să guvernam în continuare să găsim acei oameni responsabili care să înțeleagă că au făcut o greșeală care li s-a întors împotrivă, inclusiv domnului Barna”, a mai spus europarlamentarul Rareş Bogdan.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com