Rareș Bogdan, despre mersul în politică: ”Chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, nu poți decât într-o echipă”

Luni, 26 Iulie 2021, ora 20:12 2116 citiri
Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a amintit despre succesul primarilor liberali FOTO Facebook / Rareș Bogdan

Prim vicepreșesedintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni, 26 iulie, că în politică „nu se poate de unul singur”, comparând politica cu fotbalul. „Chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, nu poți decât într-o echipă”, a mai adăugat liberalul.

"În politică e altfel ca în business sau în presă. Nu poţi de unul singur chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, nu poţi decât într-o echipă. Acum vorbim despre echipă, de oameni cu viziuni, vorbim despre oameni pe care în campaniile electorale în 2019, 2020, i-am dat drept exemplu, Boc, Flutur, exemple de succes ale unor primari care au schimbat faţa unor oraşe sau judeţe. Peste trei ani, în campania electorală 2024, vom putea folosi şi echipa Vergil Chiţac - Mihai Lupu ca exemplu de a schimba faţa unui oraş sau a unui judeţ”, a declarat Rareş Bogdan, la conferinţa de alegeri a PNL Constanţa.

El a afirmat că peste trei ani liberalii nu pot arăta cu degetul spre nimeni şi vor putea vorbi despre realizările unui guvern care schimbă viaţa românilor.

"Peste trei ani nu vom putea să arătăm cu degetul spre nimeni şi vom putea vorbi despre realizările unui guvern, coaliţii, PNL, care schimbă viaţa românilor. Vom merge cu ceea ce am făcut, cu proiectele noastre, investiţii, reformele atât de aşteptate de români. Întrebat de jurnalişti de ce m-am alăturat lui Cîţu, pentru că ştiu ce se întâmplă la nivelul european, ştiu ce înseamnă un premier vizionar economic, un finanţist care înţelege jocul internaţional şi întelege că baza PNL şi a unei guvernări de succes este una parteneriat de succes cu primarii”, a transmis Rareş Bogdan.

El a susţinut că această ţară nu o pot reforma decât liberalii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News