Rares Bogdan, reprosuri in serie la adresa lui Ludovic Orban: "Ervin Molnar trebuia demis de la sefia Apelor Romane"

Miercuri, 10 Februarie 2021, ora 10:063984 citiri
Rares Bogdan, reprosuri in serie la adresa lui Ludovic Orban: "Ervin Molnar trebuia demis de la sefia Apelor Romane"
Rares Bogdan i-a reprosat mai multe lucruri lui Ludovic Orban. Foto: Hepta (Arhiva)

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, l-a atacat marti seara pe Ludovic Orban, presedintele partidului, in contextul unui nou scandal cu numiri politice la Apele Romane, in care este implicat partidul.

Prim-vicepresedintele PNL a afirmat ca Ervin Molnar - actual deputat PNL - trebuia demis de la sefia Administratiei Nationale "Apele Romane", dupa ce a decis schimbarea inginerului Ovidiu Ianculescu de la SGA Mures cu un membru de partid, care nu avea legatura cu activitatea in companiei de stat.

"Daca m-ati fi auzit cu doua-trei saptamani inainte de ziua alegerilor, as fi spus asa: in seara in care a aparut dezvaluirea Recorder am spus ca vom pierde in jur de 2-3 procente, pentru ca se va duce ca o racheta, pentru ca noi am promis criterii de peformanta si o alta politica decat PSD. Va spun din start: nu este deloc corect, cred ca trebuia sa fi actionat inca de atunci, demitandu-l pe domnul Ervin Molnar si sa cerem noi o ancheta interna", a spus Rares Bogdan, la Digi24.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News