Rareș Bogdan, pus la zid în PNL după ce a criticat PSD SURSE

Joi, 20 Ianuarie 2022, ora 13:28 8004 citiri
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a înfuriat conducerea PNL FOTO Facebook / Rareș Bogdan

Emil Boc și Florin Cîțu s-au arătat nemulțumiți de atacurile lui Rareș Bogdan la adresa PSD. Cei doi i-au transmis eurodeputatului PNL că pune în pericol guvernarea, susțin surse politice pentru ziare.com. În cazul în care PSD iese de la guvernare, liberalii nu mai au cine să formeze o majoritate parlamentară.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a afirmat miercuri, la Digi24, că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în chestiunea certificatului verde, ”a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor”. Europarlamentarul PNL a mai spus că social-democraţii trebuie să înveţe să respecte PNL dacă vor să continue coaliţie, pentru că nu se poate ca cineva să fie şmecher şi cineva să plătească costurile guvernării, şi a adăugat că că o reevaluarea a coaliţiei peste un an se impune, dacă nu se fac reformele promise.

În replică, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a cerut, la scurt timp, o şedinţă a coaliţiei şi a acuzat PNL că ”a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş”.

Liderul PNL Florin Cîţu a cerut o şedinţă online a coaliţiei pe tema facturilor la energie, a gestionării pandemiei şi a dobânzilor mari la împrumuturi, afirmă surse din coaliţie. Aceleaşi surse susţin că preşedintele PNL consideră că disputa Rareş Bogdan - Marcel Ciolacu este una personală.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com