Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Rares Bogdan: "PNL va face un guvern cu colegii de la USR-PLUS si foarte probabil cu PMP". Reactia PSD

Marti, 01 Decembrie 2020, ora 12:22
6528 citiri
Rares Bogdan: "PNL va face un guvern cu colegii de la USR-PLUS si foarte probabil cu PMP". Reactia PSD
Rares Bogdan/Facebook

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat luni, 30 noiembrie, ca dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, partidul liberal va forma noul guvern impreuna cu USR-PLUS dar si cu PMP. Acesta a sustinut ca alegerile vor fi castigate de PNL.

"Incepand cu 7 decembrie, Guvernul se va constitui in jurul PNL, va fi un parteneriat cu colegii de la USR-PLUS si foarte probabil cu PMP, iar presedintele Romaniei a fost extrem de ferm. Sondajele de opinie arata ca alegerile parlamentare vor fi castigate de PNL, cu un scor de peste 30 la suta, urmat de PSD, la procente bune si apoi de USR.

Intrebarea este daca domnul Ponta, domnul Tomac si domnul Simion reusesc sa-si duca formatiunile in Parlament. Pe o prezenta foarte mica la vot, probabil UDMR care are electoratul concentrat poate intra cu 6% - 7%", a declarat Rares Bogdan la postul de televiziune Antena 3.

In timp ce premierul Ludovic Orban mizeaza pe castigarea alegerilor de catre PNL cu un procentaj cuprins intre 32% si 36%, Rares Bogdan spera ca procentajul sa fie peste 30%.

Prim-vicepresedintele PNL spune ca prezenta la vot va fi una scazuta, de maximum 37%.

"PNL se afla la 3-4 procente in fata PSD si la 8-10 procente in fata USR", mai spune Rares Bogdan. Cat despre PMP si PRO-Romania, aceste partide se afla la limita intrarii in Parlament".

PSD sustine ca va castiga alegerile

Mihai Tudose, eurodeputat din partea PSD, sustine ca social-democratii vor castiga alegerile.

"Eu sustin ca venim la guvernare, ca putem sa intram. Pariez ca vom bate PNL cu cel putin 4-5 procente. Suntem chiar dispusi sa ne asumam guvernarea. Nu stiu la ce date va uitti voi, la mama Omida, dar eu va spun ca exista sondaje care arata ca 75% dintre romani considera guvernarea PNL un dezastru. Va spun ca iesim pe primul loc, facem chiar si 50%", a afirmat Mihai Tudose.

La randul sau, presedintele Consiliului National PSD, Vasile Dincu, a declarat ca PNL si PSD sunt cap la cap, in marja a 30%.

Si senatorul PSD Titus Corlatean afirma ca PSD va castiga alegerile.

"Am convingerea ca PSD va castiga aceste alegeri. Stiu care este pulsul oamenilor. Va conta gradul de mobilizare si depasirea fricii care a fost insuflata de guvernantii liberali, in special pentru o categorie de varsta, de la 60 de ani in sus, ca sa nu iasa la vot. Oamenii sunt tot mai hotarati sa iasa la vot, unii pentru PSD, alte partide, altii ca sa sanctioneze guvernarea PNL", a declarat acesta.

Portretul lui IPS Teodosie, cel care s-a pus contra legii riscand sanatatea a mii de oameni: "Cine vrea sa fie in afara de Biserica sa fie, noi nu silim pe nimeni"

Tismaneanu anunta ca noua sefa de la Europa Libera l-a dat afara dupa 37 de ani de colaborare: "Ceea ce n-au reusit Ceausescu si Iliescu a reusit doamna Tanase"

Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#rares bogdan, #PNL, #stiri politica, #alegeri parlamentare, #Ludovic Orban PNL, #PSD, #Mihai Tudose , #PNL