Rareș Bogdan, după nominalizarea lui Ciucă: „Florin Cîțu rămâne președintele PNL. Nu se pune problema unui congres”

Vineri, 19 Noiembrie 2021, ora 09:51 2556 citiri
Rareș Bogdan a precizat că partidul își dorește o poziție cheie pentru Florin Cîțu FOTO Facebook / Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat joi seara, 18 noiembrie, că nu se pune problema organizării unui nou congres al partidului după ce formațiunea l-a ales pe Nicolae Ciucă pentru propunerea de premier în locul președintelui formațiunii Florin Cîțu.

PNL a venit cu un nume, Nicolae Ciucă, un om emblematic de care se bucură de foarte mare încredere și care poate să coducă un guvern. Am convenit că cele 36 de luni de guvernare să înceapă cu PNL, dar să fie fiecare premier câte 18 luni și aici lucrurile au fost clare. Noi am luat decizia după ce am consultat toate filialele PNL. De acum încolo urmează să venim pe partea de livrare, de a livra românilor obiective clare, investiții pe baza celor 30 de miliarde din PNRR. Important e spre ce vom duce acești bani. Sper să reușim să ridicăm zonele care au fost abandonate în ultimii 30 de ani”, a declarat Rareș Bogdan.

Liberalul a adăugat apoi că partidul speră ca Florin Cîțu să revină într-o poziție cheie a statului.

„Nu se pune problema unui congres. Avem un congres peste 4 ani, am avut unul în mai puțin de două luni. Domnul Cîțu este președintele PNL. Ne dorim ca domnia sa să ocupe a doua poziție în statul român, este senator, fost lider al senatorilor liberali. Sperăm ca prin negocieri domnia sa să meargă într-o poziție cheie în statul român”, a conchis Rareș Bogdan

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com