Rares Bogdan, despre declaratiile lui Ludovic Orban: "Sa opreasca aceasta campanie murdara. S-ar putea ca nervii mei sa plesneasca"

Sambata, 12 Iunie 2021, ora 20:44
7254 citiri
Rares Bogdan, despre declaratiile lui Ludovic Orban: "Sa opreasca aceasta campanie murdara. S-ar putea ca nervii mei sa plesneasca"
Europarlamentarul Rares Bogdan il sustine pe Florin Citu la sefia PNL FOTO Facebook/ Rares Bogdan

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan i-a transmis sambata, 12 iunie, presedintelui PNL, Ludovic Orban, sa inceteze sa duca o "campanie murdara". Liberalul considera ca afirmatiile liderului PNL trebuiau tinute in interiorul partidului.

"S-ar putea ca nervii mei, care si asa sunt intinsi la maxim sa plesneasca si atunci lucrurile vor arata extrem, extrem de rau, si nu cred ca e bine pentru nimeni, in niciun caz pentru el", a adaugat eurodeputatul PNL.

"Cred ca lucrurile acestea trebuie tinute in interiorul PNL. El a ales sa vorbeasca in afara, lucrurile au iesit in afara. Spre ca Ludovic Orban sa termine cu atacurile, sa fie o batalie de idei si sa nu continue pentru ca, daca eu ma apuc sa vorbesc, il va durea stomacul rau de tot. Mai bine tac.

Il rog din suflet sa incerce sa opreasca aceasta campanie murdara si sa nu mai continue ceea ce a inceput astazi pentru ca s-ar putea ca nervii mei, care si asa sunt intinsi la maxim sa plesneasca si atunci lucrurile vor arata extrem, extrem de rau. Si nu cred ca e bine pentru nimeni, in niciun caz pentru el", a afirmat Rares Bogdan, sambata seara la Romania Tv.

Ludovic Orban a afirmat ca a fost parasit de catre echipa de negociere pentru alcatuirea coalitiei desemnata de PNL din care faceau parte Raluca Turcan, Rares Bogdan si Robert Sighiartau, iar acestia au incercat sa convoace un BPN al partidului pentru a arunca in aer formarea coalitiei de guvernare.

Raluca Turcan a declarat ca adevarul este cunoscut in tot partidul si anume faptul ca liderul PNL a renuntat la trei ministere importante - Fonduri Europene, Transporturi si Dezvoltare pentru a obtine functia de presedinte al Camerei Deputatilor. "Orice penelist responsabil avea dreptul sa fie nemultumit de aceasta tranzactionare care pe fond a afectat PNL, prin forta pe care o are in Guvern", a adaugat ministrul Muncii.

Premierul Florin Citu a spus despre negocierile pentru formarea coalitiei ca declaratiile lui Orban nu sunt adevarate.

"Nu cred ca sunt declaratiile domnului Orban, pentru ca inseamna ca nu sunt adevarate. La impartirea ministerelor au participat doar presedintii de partid, nici macar premierul desemnat", a explicat Citu, sambata la Sibiu.

La randul ei, Alina Gorghiu a precizat ca "victimizarea poate fi o strategie pentru unii, dar trebuie combatuta cu adevarul in interiorul PNL".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#PNL, #alegeri PNL, #rares bogdan, #Ludovic Orban , #stiri Rares Bogdan