Rareș Bogdan exclude ca PNL să cedeze ministerul Justiției către PSD. Invocă ”istoria ultimilor 5 ani”

Luni, 08 Noiembrie 2021, ora 13:37 3471 citiri
Rareș Bogdan, europarlamentar FOTO Facebook/ Rareș Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat, luni, că PNL nu va ceda sub nicio formă portofoliul Justiţiei, în ciuda informaţiile neoficiale apărute pe surse, pe acest subiect. El a ţinut să precizeze că decizia din Biroul Permanent se va lua după ce vor fi consultati toţi liderii din teritoriu, şi că şedinţa PNL ar putea dura până după miezul nopţii.

Întrebat ce minister avizator ar ceda PNL celor de la PSD, în cazul unei alianţe, Rareş Bogdan a spus că ”PNL nu poate ceda Justiţia”, arătând că ”ştie din punctul de vedere al impactului în spaţiul public, ONG-uri, mişcări civice şi istoria ultimilor 5 ani de zile”.

Rareş Bogdan a spus că este convins şi speră că cei care au făcut ceea ce au făcut în urmă cu 4 ani, au fost îndepărtaţi de la conducerea PSD.

El a arătat că, deşi toată lumea dă ca sigură o guvernare PNL-PSD, el ”nu ar fi atât de sigur”, atâta vreme cât filialele partidului nu şi-au spus cuvântul, pentru că forţa lor este extrem de mare.

”Votul este unul secret, şi nu cred că un om ca Ilie Bolojan, un om ca Alin Tişe, ca Ionel Bogdan, ca Emil Boc, ca Ion Dumitrel, Florin Roman, Raluca Turcan, Alina Nica, Nelu Tătaru, George Flutur, amiralul Chiţac, Costel Şoptică pot fi înduplecaţi atât de uşor sau speriaţi. Domniile lor vor veni, îşi vor spune punctul de vedere, fie că vin de la Gorj, Dolj, Bistriţa şi fiecare ne va spune, va fi un Birou Permanent pe care mă aştept să îl terminăm la miezul nopţii”, a mai spus Rareş Bogdan.

El a mai arătat că le va trasmite colegilor săi că trebuie să se gândească la ceea ce pot face pentru ţară şi nu la ”orgolii politice”.

”Pentru mine nu contează oamenii, mă interesează ce ne asumăm”, a mai spus Rareş Bogdan, afirmând că ”oamenii nu mai au răbdare” şi vede acest lucru pe cercetările sociologice.

”Trebuie să dăm un guvern stabil României, cât mai rapid”, a mai spus el.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com