Rareş Bogdan: ”Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, s-a încheiat, vreau guvern!”

Joi, 18 Noiembrie 2021, ora 14:16 4215 citiri
Rares Bogdan, prim-vicepreședintele PNL FOTO Facebook/ Rares Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat joi, la sediul partidului, înainte de şedinţa BEx în care se va stabili numele premierului PNL, că va propune ca imediat după nominalizare să nu mai doarmă nimeni şi să încheie aceste negocieri. ”Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, s-a încheiat, vreau guvern!”, a spus europarlamentarul PNL, precizând că premierul trebuie să fie neapărat de la PNL. ”Este linie roşie”, a spus el.

Rareş Bogdan a afirmat că singura opţiune pentru PNL, pentru a continua discuţiile cu PSD, este ca primul premier să fie un premier liberal.

”Este linie roşie”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, afirmând că premierul va fi aflat astăzi, după care vor continua discuţiile de la ora 16,00 cu cei din PSD pentru definitivarea ultimilor 2% din programul de guvernare, cel legat de Justiţie şi cel legat de taxologie, de partea de finanţe şi procentele la muncă.

„Voi propune imediat după ce avem propunerea de premier oficială să nu mai dormim şi să terminăm. Mie-mi place foarte mult Eugen Ionesco, l-am adorat alături de Cioran şi Eliade, dar nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, s-a încheiat, vreau guvern”, a mai spus Rareş Bogdan.

Conducerea PNL se reuneşte, la această oră, pentru a stabili numele premierului cu care vor merge la consultări.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com