Rareș Bogdan, la congresul PNL: Florin Cîțu a bătut cu pumnul în masă în fața Ursulei von der Leyen; Dacian, întorce-te, adu-ți jucăriile înapoi

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 13:40 7143 citiri
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan și-a arătat susținerea pentru Cîțu FOTO Facebook / Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a avut un discurs delirant la congresul PNL de sâmbătă, 25 septemprie. Acesta a strigat, la propriu, de la microfon, și le-a cerut susținătorilor lui Orban să oprească huiduielile. Totodată, acesta a transmis un mesaj și către copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș, căruia i-a spus să-și „aducă jucăriile înapoi”.

„Dușmanii noștri sunt în afara sălii, nu aici. De luni mergem în unitate totală. Îi rog pe colegii mei să-i respecte pe toți delegații de la congres. Adversarii, dușmanii sunt în afara sălii, nu aici. E absolut normal să susțineți un candidat sau altul. Nu cred că cinci județe puteți închega o sală”, a declarat Orban, în deschiderea discursului, după ce a început să fie huiduit de susținător de-ai lui Ludovic Orban.

Rareș Bogdan a subliniat apoi că „niciun premier nu a mai făcut ce a făcut Florin Cîțu”, precizând că a „bătut cu pumnul în masă în fața Ursulei von der Layen” pentru aprobarea PNRR-ului României. Totodată, Rareș Bogdan a precizat că mama premierului Cîțu ar fi fost contactată de susținătorii lui Orban.

Mai departe, Rareș Bogdan i-a transmis un mesaj și lui Dacian Cioloș.

„Dacian întoarce-te, adu-ți jucăriile înapoi. Băgați-vă mințile în cap, colegi de la USR PLUS. România are nevoie de reforme. Nimeni nu ne va ierta dacă nu facem investiții”, a subliniat Rareș Bogdan.

Congresul PNL în urma căruia se va alege noul președinte al partidului are loc sâmbătă, 25 septembrie, într-un eveniment organizat la Romexpo, la care participă 5.000 de delegați din toată țara. Cei doi contracandidați, titularul funcției Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu, se află într-un război deschis încă de la începutul lunii iunie, iar deznodământul va influența viitoarea guvernare: cu sau fără USR PLUS.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com