Rareș Bogdan, dezvăluiri „cu o lacrimă în ochi”, la Antena 3: „Acele documente au plecat din interiorul PNL”

Vineri, 24 Septembrie 2021, ora 09:57 10241 citiri
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susține că documentele referitoare la arestarea lui Florin Cîțu din SUA au fost scurse din interiorul PNL FOTO antena3.ro

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat joi seara la Antena 3 că documentele referitoare la arestarea lui Florin Cîțu din SUA au fost date presei de oameni din interiorul PNL.

"O spun cu durere şi o spun cu mâhnire şi ştiu că se uită foarte mulţi colegi de-ai mei, membri PNL... N-au fost date de adversarii noştri tradiţionali politici. Acele documente au plecat din interiorul PNL şi o spun cu o lacrimă în ochi. Dacă dădea PSD acele documente, puteam să înţeleg.

Dacă dădea chiar USR, puteam să înţeleg. Ele nu au fost date nici de USR PLUS, nici de AUR, nici de PSD. Au fost date din interiorul PNL. Le spun tuturor membrilor noştri de partid că acele atacuri mârşave împotriva lui Florin Cîțu au fost coordonate şi au pornit din interiorul PNL", a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3.

„Dacă candidează Florin voi declanșa un război civil”

Rareș Bogdan a mai declarat că Ludovic Orban i-ar fi spus lui Robert Sighiartău că va declanșa ”un război civil”, daca Florin Cîțu va deveni contracandidatul lui în cursa pentru președinția PNL:

„În luna martie, actualul președinte al partidului a avut o discuție cu secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, și i-a spus: ”dacă candidează Florin voi declanșa un război civil”.

Din păcate, după patru luni de campanie, pot spune că ce părea atunci o declarație la nervi, s-a întâmplat și frumosul festival al democrației s-a transformat într-un adevărat război civil care a adus mult rău Partidului Național Liberal.”

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com