Firma lui Rares Bogdan, contracte de publicitate cu Spitalul Judetean Cluj. Emanuel Ungureanu: "Spitalele Romaniei au fost jefuite crunt in ultimii ani"

Duminica, 28 Februarie 2021, ora 12:33
14833 citiri
Firma lui Rares Bogdan, contracte de publicitate cu Spitalul Judetean Cluj. Emanuel Ungureanu: "Spitalele Romaniei au fost jefuite crunt in ultimii ani"
Rares Bogdan este unul dintre cei mai bogati politicieni/Foto: Facebook

Deputatul USRPLUS, Emanuel Ungureanu, a publicat duminica, 28 februarie, pe pagina sa de Facebook lista mai multor contracte de publicitate pe care firma liderului liberal Trendcommunication le-a avut cu Spitalul Judetean Cluj.

"Incredibila IPOCRIZIE a lui Rares Bogdan!

Spitalele Romaniei au fost jefuite crunt in ultimii ani, ca mai toate institutiile de stat in general, Apele Romane, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.

Oriunde si-au putut planta oameni in consiliile de administratie, penelistii au furat de au rupt.

Rares Bogdan a fost actionar pana mai ieri la firma Trendcommunication prin care a detinut si un ziar din Cluj-Napoca, prin aceasta firma Rares Bogdan a mancat bani frumosi de la mai multe institutii de stat printre care si de la Spitalul Judetean Cluj.

Dovada o aveti in documentul atasat. Este un raspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, raspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Judetean Cluj, Petrica Susca.

http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii...

De aceea ataca Rares Bogdan pe unde poate conducerea USR si ministri USR-PLUS din actualul guvern, pentru ca le-am inchis robinetul cu bani si le dam afara managerii de spitale care ii umpleau de lovele.

Pana vor reface alianta lor draga cu PSD, penelistii vor avea viata grea cu noi.

Nu ii mai lasam la furat, asa cum am promis.

Asta este viata.

Gata cu hotiile!", a scris acesta pe Facebook.

Potrivit site-ului Confidas, actionariatul firmei Trendcommunications este impartit in mod egal intre Rares Bogdan, fratele acestua, Marius Bogdan si Vasilica Hoandra.

Rares Bogdan:

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, i-a raspuns parlamentarului USR-PLUS, Emanuel Ungureanu.

""Ii doresc multa sanatate si mai putine suparari si frustrari. Nu am nici in intentie si nici in actiune nici cea mai mica dorinta de a ataca pe cineva, cu atat mai putin pe colegii de guvernare din USR/Plus. Ii recomand cu maxima caldura Domnului Ungureanu sa citeasca mai mult decat titlurile de presa, sa citeasca si declaratiile, spusele sau postarile mele, daca doreste si are timp. Pote atunci ar avea alte reactii si nu si-ar mai victimiza colegii de partid fara niciun motiv real.

Cat despre cum functioneaza o Agentie de publicitate, ce pot sa spun, aici mi-e teama ca ii este mai greu sa inteleaga mecanismele economice si o spun fara pic de ironie. O Companie aflata de 18 ani pe piata, cu un portofoliu extrem de mare de clienti, peste 97% clienti privati, multi dintre acestia fiind Companii cu capital privat strain sau romanesc, cu mare prestigiu aici in Romania sau la nivel european, daca nu ar fi oferit calitate, profesionalism si performanta nu ar mai fi fost astazi pe piata, va asigur de asta. Au fost mii de companii de publicitate si PR pe piata si cred ca au ramas cateva zeci cu adevarat performante", a declarat acesta pentru Stiripesurse.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rares Bogdan PNL, #USRPLUS PNL, #Emanuel Ungureanu USR, #stiri politica , #PNL