O nouă surpriză pentru inspectorii RAR: ”Ar părea că sunt arcuri împănate cu bucăți de cașcaval”

Miercuri, 26 Octombrie 2022, ora 13:42 5437 citiri
Improvizația făcută de un șofer din Tulcea FOTO Facebook/ Registrul Auto Român Oficial

Registrul Auto Român a făcut public pe Facebook un alt caz de pericol pe șosele, al unui șofer care s-a prezentat la RAR Tulcea pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, reținut în urma unui control în trafic.

Inspectorii au descoperit bucăți de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei.

”La o primă vedere, ar putea părea că în fotografii sunt arcuri elicoidale “împănate” cu bucăți de cașcaval. De fapt, vedem rețeta perfectă prin care proprietarul unui vehicul și-a pus în pericol propria siguranță, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.

Acest vehicul s-a prezentat la RAR Tulcea pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, reținut în urma unui control în trafic. Verificând mașina, colegii noștri au observat bucățile de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei.

În opinia proprietarului vehiculului, această improvizație ar fi trebuit să suplinească rolul arcului rupt și să ofere același răspuns al suspensiei în cazul unei situații de urgență.

În opinia noastră, improvizația este una periculoasă, de natură a afecta stabilitatea vehiculului, motiv pentru care acesta a fost respins de colegii de la Tulcea.

Dincolo de aspectul care poate părea amuzant, astfel de improvizații vă pot pune viața în pericol!”, au scris cei de la Registrul Auto Român pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News