Vanzarea Rapidului se amana: Nu am semnat nimic"

Luni, 01 Iulie 2013, ora 20:29 1464 citiri

Vanzarea clubului Rapid se amana, desi George Copos si Nicolae Cristescu ar fi trebuit sa finalizeze afacerea in cursul zilei de luni.

Avocatii lui Cristescu au descoperit insa datorii noi in documentele trimise de Copos, astfel ca partile s-au asezat din nou la masa negocierilor.

Dupa doua ore de discutii concluzia a fost ca semnarea actelor se amana cel putin pana miercuri.

"Nu s-a semnat nimic, sunt cateva probleme in ceea ce priveste contractul de vanzare-cumparare. Sunt niste amanunte care trebuie clarificate intre avocatii nostri si cei ai domnului Copos. Sunt niste clauze la care trebuie sa mai lucram si sa fie modificate. Probabil ca in cursul zilei de marti le vor modifica avocatii, in rest nu mai este nimic de rezolvat, totul este batut in cuie din punct de vedere al negocierii. Rapidul este acum al meu cat a fost si ieri si alaltaieri. Pana nu semnez nu pot sa declar ca este suta la suta al meu. Cand vor fi gata actele, atunci vom semna. Cand vom cadea de acord in ceea ce priveste contractul vom semna.

Sunt cateva clauze cu care nu am fost noi de acord si cateva clauze cu care nu a fost domnul Copos de acord. Dureaza pentru ca sunt foarte multe formalitati, pana la urma nu cumparam un apartament. Ne-am clarificat in privinta sumelor. Sunt garantii pe care o sa ni le dea domnul Copos, pentru sumele care au aparut ulterior, chiar nu este niciun fel de problema", a explicat Nicolae Cristescu, potrivit DigiSport.

Copos a incercat sa-l pacaleasca si pe masonul Cristescu. Vanzarea Rapidului, in impas

Pana acum au fost trei termene la care Cristescu si Copos ar fi trebuit sa semnze actele pentru vanzarea Rapidului, insa de fiecare data au aparut probleme noi.

Giulestenii se afla in insolventa de jumatate de an si sunt retrogradati administrativ in Liga 2 pentru ca nu au obtinut licenta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News