Un miliardar vrea sa cumpere Rapidul de la Copos

Marti, 19 Martie 2013, ora 17:23
3438 citiri
Un miliardar vrea sa cumpere Rapidul de la Copos
Foto: Adevarul

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri romani, Gruia Stoica, a recunoscut ca negociaza preluarea clubului Rapid.

Dupa ce patronul giulestenilor, George Copos, a negat discutiile cu miliardarul Stoica, acesta din urma l-a dat de gol pe seful gruparii "alb-visinii".

"A existat o invitatie la dialog din partea domnului George Copos, pentru cumpararea clubul de fotbal Rapid, invitatie pe care am onorat-o cu placere, dar care, inca, nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii. Analizam in continuare propunerea facuta. Lucrurile sunt inca fluide, iar o decizie nu este inca cristalizata.

Cu siguranta ca nu voi decide sa preiau clubul de fotbal Rapid fara un audit amanuntit. Sutele de mii de fani al Rapid-ului, dar si cei aproximativ 9.000 de angajati ai Grampet Group merita o decizie atent cantarita", a explicat Gruia Stoica prin intermediul unui comunicat de presa remis Ziare.com.

Cu o avere estimata la aproape 450 de milioane de euro, Gruia Stoica (44 de ani) controleaza Grampet, cel mai mare grup feroviar din sud-estul Europei, cu o cifra de afaceri de 325 de milioane de euro pe an.

El vrea sa cumpere Rapidul de la Copos: E mai bogat decat Gigi Becali

Gruia Stoica ocupa locul 8, anul trecut, in topul celor mai bogati romani, conform revistei Forbes.

Copos, in pragul disperarii: "Nu mai am de unde sa scot bani!"

Interesant este faptul ca omul de afaceri este actionar minoritar al clubului FC Arges. El a marturisit ca "s-a trezit" actionar al gruparii din Pitesti dupa ce suma de bani cu care imprumutase echipa a fost convertita in actiuni.

Clubul Rapid Bucuresti se afla in insolventa de cateva luni iar administratorul judiciar a acceptat creante ale creditorilor in valoare de peste 33 de milioane de euro, cu alte aproape 20 de milioane respinse si contestate in instanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gruia Stoica patron Rapid, #Gruia Stoica cumpara Rapid, #Copos vinde Rapid, #Copos Gruia Stoica Rapid , #stiri Rapid