Un irakian mai bogat decat Becali vrea sa cumpere Rapidul

Marti, 31 Iulie 2012, ora 10:58 2756 citiri

Un om de afaceri irakian care sustine ca este mai bogat decat finantatorul Stelei, Gigi Becali, este dispus sa cumpere clubul Rapid de la George Copos.

Abdulwahab Mohammed Issa sustine ca iubeste fotbalul si vrea sa investeasca in Romania. Cand a auzit ca Rapidul este de vanzare pentru un dolar, irakianul in varsta de 42 de ani a anuntat ca vrea sa devina noul proprietar al echipei din Giulesti.

"Ma intereseaza si fotbalul de la voi, ma gandesc sa investesc la o echipa de aici. Momentan vreau sa ma interesez sa vad care-i treaba prin zona...

Rapidul costa doar un dolar?! Atunci sunt interesat, clar! Banuiesc ca are si alte datorii, dar banii nu sunt o problema pentru mine. Eu imi doresc sa fac oamenii fericiti, sa ajut comunitatea, nu vreau sa fac afaceri, nu imi trebuie sa scot bani. La mine in tara am preluat un club si din nimic am reusit sa strang cate 30.000 de oameni la fiecare meci. Asta vreau sa fac si aici!", a sous Mohammed Issa pentru Gazeta Sporturilor.

Abdulwahab Mohammed Issa sustine ca este patronul a patru cluburi sportive in Irak, doua de fotbal si doua de baschet.

Copos a anuntat de mai multe ori ca vrea sa vanda Rapidul pentru un dolar, insa eventualul cumparator ar trebui sa preia si datoriile de aproximativ 15 milioane de euro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News