Un capitan al Rapidului il distruge pe Copos: "Imbecilul a bagat clubul in insolventa!"

Sambata, 03 August 2013, ora 21:12 4042 citiri

Un fost capitan al celor de la Rapid l-a atacat fara menajamente pe George Copos, fostul patron al echipei.

Nae Stanciu a evoluat mai bine de un deceniu in Giulesti si nu ezita chiar sa-l jigneasca pe fostul sau patron, pe care il considera principalul vinovat pentru problemele "visiniilor".

"Rapidul patimeste din punct de vedere financiar. Nu are licenta. Te pui cu francul elvetian? Imbecilul de Copos a bagat voit clubul in insolventa! El e de vina! Acest individ a distrus Rapidul. Iar pe el l-a distrus lacomia. Copos a bagat clubul in insolventa, iar in urmatorii 2-3 ani nu sunt sanse de salvare. Cat timp clubul va fi in insolventa, Rapidul va fi ca industria Romaniei, adica la pamant. La noi, insolventa nu este ca in Elvetia sau pe Wall Street.

Rapidistii nu pot emite pretentii. Din punct de vedere sportiv, nu va fi un an dificil in Liga a II-a. Nu se va pune problema sa nu promoveze. Echipa este teapana, daca va ramane la fel", a spus Stanciu in Libertatea.

Rapidul a fost retrogradata administrativ in Liga 2 ca urmare a unei decizii a Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Concordia Chiajna a reclamat faptul ca giulestenii nu au primit licenta iar instanta suprema in sport le-a dat dreptate ilfovenilor, care raman in prima divizie desi au retrogradat sportiv.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News