Surpriza uriasa la Rapid: Iata cine este adevaratul patron

Vineri, 12 Iulie 2013, ora 20:40 11272 citiri
Foto: gsp.ro

Nicolae Cristescu a organizat, la inceputul acestei saptamani, o conferinta de presa in care a sustinut ca a preluat clubul Rapid alaturi de Adrian Georgescu, insa, in realitate, lucrurile stau total diferit.

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir nu sunt, cel putin deocamdata, noii patroni ai Rapidului. Dezvaluirea ii apartine lui Dumitru Dragomir, care a precizat ca, in acte, George Copos este inca patron al Rapidului.

Pentru a finaliza preluarea clubului, noii patroni ar fi trebuit sa notifice Federatia si Liga in legatura cu schimbarea actionariatului, lucru ce nu s-a intamplat.

"Trebuie sa prezinte documente sa arate ca sunt noii patroni. Deocamdata au venit doar ei (Cristescu si Zamfir - n.red.), n-au adus niciun document. N-ar fi o surpriza ca George Copos sa ramana patron in continuare!", a spus Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Lovitura de teatru la Rapid: Ultimul cartus al lui Copos

Suspiciunile nu se opresc insa aici. Desi in momentul negocierilor sustineau ca vor fi extrem de transparenti si vor face contractul public, noii patroni si-au schimbat brusc discursul.

"Nu putem sa prezentam contractul deoarece este confidential", declara Nicolae Cristescu.

In plus, jucatorii Rapidului sunt in continuare neplatiti deoarece nu exista un suport legal pentru achitarea restantelor, clubul fiind al lui George Copos.

Nicolae Cristescu pretinde, insa, ca va plati aproximativ 4 milioane de euro pentru preluarea Rapidului.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News