Ce decizie a luat Răzvan Burleanu cu privire la Daniel Niculae, cercetat în dosarul de la Rapid

Vineri, 15 Martie 2024, ora 17:57
3095 citiri
Ce decizie a luat Răzvan Burleanu cu privire la Daniel Niculae, cercetat în dosarul de la Rapid
Daniel Niculae, alături Dan Șucu și Victor Angelescu FOTO Facebook

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că Daniel Niculae, de la FC Rapid, a participat la şedinta de Comitet Executiv la federaţie şi a dat detalii cu privire la cazul său. Forul aşteaptă mai multe informaţii iar în acest moment Niculae se bucură de prezumţia de nevinovăţie, a precizat şeful FRF.

“Nu ştiu ce a cerut jandarmeria. Ceea ce pot să vă spun despre cazul Rapid este că Daniel Niculae a participat azi la şedinţa Comitetului Executiv, chiar am vorbit despre acest subiect, a fost printre primele subiecte cu care am deschis întâlnirea. Daniel a avut posibilitatea să ne dea mai multe detalii. Şi noi în momentul de faţă, ca federaţie şi Comitet Executiv aşteptăm mai multe informaţii din partea instituţiilor abilitate. În momentul de faţă Daniel Niculae se bucură, la fel ca orice altă persoană, de prezumţia de nevinovăţie”, a spus Burleanu.

El a precizat că speră că Niculae va fi destul de puternic pentru a trece peste această situaţie. “Nu a fost foarte comod ca astăzi să participe la o şedinţă de C. Ex. Sper că va fi destul de puternic astfel încât să facă faţă şi totodată să facă lumină în acest dosar şi bineînţeles să poată să revină în activitatea curentă, la viaţa normală, cât mai devreme. Aşteptăm mai multe informaţii despre evoluţia acestui dosar. Urmărim ce se întâmplă. Până atunci e o prezumţie de nevinovăţie”.

Răzvan Burleanu a menţionat că în momentul de faţă nu există toleranţă în ceea ce priveşte utilizarea materialelor pirotehnice. “Sunt sancţiuni. Ca preşedinte de federaţie trebuie să mă aliniez regulamentului, care sancţionează utilizarea de materiale pirotehnice. E o temă extrem de importantă. FRF nu a fost niciodată angrenată în a plăti o coregrafie sau sume de bani către suporteri”.

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi joi dimineaţă. Conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au avut loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmau surse judiciare. Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au avut loc 19 percheziţii, 28 de persoane urmând să fie duse la audieri. Acuzaţiile din acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene,...
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al giuleștenilor, l-a înlocuit în minutul 60 al meciului cu Farul pe Krasnoqi, dar internaționalul kosovar nu l-a privit pe tehnician și chiar...
#Rapid, #Daniel Niculae, #Razvan Burleanu , #stiri fotbal