Experiența unei suportere maghiare la meciul de handbal dintre Rapid și Gyor: "N-am crezut că se poate întâmpla așa ceva"

Luni, 12 Decembrie 2022, ora 10:55
13306 citiri
Experiența unei suportere maghiare la meciul de handbal dintre Rapid și Gyor: "N-am crezut că se poate întâmpla așa ceva"
Rapid a făcut spectacol pe teren și în tribune

Rapid și Gyor s-au înfruntat în Liga Campionilor la handbal feminin. Într-o atmosferă de senzație, giuleștencele s-au impus cu 30-27.

În meciul tur, din Ungaria, galeria Rapidului a fost apreciată pentru că și-a încurajat echipa după care a făcut curat în sectorul în care a stat.

Duminică, în Polivalentă, a fost o atmosferă extraordinară, iar fanii Rapidului și cei ai lui Gyor au stat împreună înainte și după meci, fără ca cel mai mic incident să intervină.

Schmuckné Fazekas Lívia, o suporteră a echipei Gyor, a rămas și ea surprinsă de ce s-a întâmplat si a povestit experiența deplasării la București.

"Trăind un miracol...

Ca un fan de înflăcărat al echipei Eto, călătoresc de multi ani alături de echipă. Am trecut prin multe lucruri minunate, am avut parte din situații neplăcute, de agresivitate. Nu a fost nici rai, nici iad.

Astăzi, însă, o mică zână și-a fluturat bagheta magică și i-a fermecat pe fanii care s-au înghesuit la București pentru meciul din Liga Campionilor.

Rapid arătat la Gyor că reprezintă o forță semnificativă în afara terenului, dar și că are spiritul fair-play-ului.

Dar astăzi... Intrarea a fost rapidă și zâmbitoare. Jandarmii au întrebat, au ajutat, au zâmbit și au spus că totul este în regulă, trebuie făcute doar lucruri de securitate.

În tribune, multe steaguri în alb și vișiniu. S-au făcut poze, s-au schimbat eșarfe. S-au făcut fotografii cu fanii Rapidului.

Apoi a venit galeria. E adevărat, erau fani ai fotbalului acolo, dar a fost o odă adusă bucuriei handbalului.

În tribune, spiritul sportiv al fanilor a câștigat. Sărbătoarea lor a adus aprecierea noastră.

În timp ce plecau, am fost felicitați, aplaudați. Au mai venit pentru eșarfe, au adus steaguri, selfie-uri, au curs felicitări.

Nu a fost nici o ceartă între noi. Toată lumea s-a ocupat de echipa lor în semn de recunoaștere a taberei adverse. N-am crezut că se poate întâmpla așa ceva".

Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
Programul României la Europeanul din Ungaria. Când putem întâlni țara gazdă
Programul României la Europeanul din Ungaria. Când putem întâlni țara gazdă
EHF a anunţat, miercuri, programului meciurilor din grupele preliminare la Campionatul European din 2024. România va debuta cu Cehia, în 29 noiembrie, în grupa B, de la Debrecen. Programul...
#Rapid, #gyor, #handbal, #Liga Campionilor , #stiri handbal