Rapid - CSM București, meci dramatic în Supercupa României. O jucătoare a părăsit terenul pe targă

Marti, 23 August 2022, ora 22:36
3584 citiri
Rapid - CSM București, meci dramatic în Supercupa României. O jucătoare a părăsit terenul pe targă
Rapid și CSM au jucat în Supercupa României

Supercupa României la handbal feminin a fost câştigată, marţi seară, de deţinătoarea Cupei şi vicecampioana CSM Bucureşti, după partida cu campioana Rapid Bucureşti.

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-26 (13-16), în prezenţa a peste 3.000 de spectatori, între care s-au remarcat fanii rapidişti prin galeria zgomotoasă.

Pentru a-şi motiva favoritele, ei au apelat şi la huiduieli la adresa jucătoarelor de la CSM, inclusiv a căpitanului naţionalei, Cristina Neagu, care în debutul partidei a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare şi golgeter al sezonului 2021, din partea FR Handbal.

În pofida atmosferei de zile mari din tribune, niciuna dintre echipe nu a arătat constanţă în joc, situaţie scuzabilă, probabil, doar pentru că este început de sezon şi loturile nu au avut timpul necesar pentru omogenizare. Presiunea rezultatului şi-a pus amprenta, iar în aceste condiţii câştigătoare a fost echipa a greşit mai puţin per total, CSM Bucureşti.

La meci au asistat mai multe personalităţi din lumea sportului, între care ministrul Sportului, Eduard Novak, preşedintele FR Handbal, Constantin Din, şi Narcisa Lecuşanu, membru al structurilor IHF.

Portarul Rapidului, croata Ivana Kapitanovic, a încheiat meciul nefericit, accidentată şi scoasă pe targă de echipa medicală, după o ciocnire cu o jucătoare adversă în minutul 59.

Cele două echipe se vor duela şi peste câteva zile, mai precis duminică, în prima etapă a Ligii Naţionale.

De asemenea, CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti vor reprezenta România în sezonul 2022-2023 al Ligii Campionilor, ambele fiind repartizate în faza grupelor.

CSM Bucureşti a mai câştigat Supercupa României de trei ori, în 2016, 2017 şi 2019, iar în ultimii doi ani a fost finalistă.

Rapid Bucureşti nu a câştigat trofeul niciodată.

Meci superb în finala Cupei României: cine a pus mâna pe trofeu
Meci superb în finala Cupei României: cine a pus mâna pe trofeu
Campioana CSM Bucureşti a câştigat pentru a şaptea oară Cupa României, duminică, după finala cu Dunărea Brăila, la Turneul Final Four al competiţiei, scor 32-27 (17-13). Gloria Bistriţa...
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene,...
#Rapid, #CSM Bucuresti, #handbal, #Supercupa , #stiri handbal