Pancu suna adunarea: "Se va intampla ceva bun la Rapid"

Duminica, 09 Iunie 2013, ora 20:27 1912 citiri

Dupa ce s-a anuntat faptul ca Nicolae Cristescu, un prosper om de afaceri, s-a inteles cu George Copos pentru preluarea Rapidului, actele urmand a se semna zilele urmatoare, capitanul Daniel Pancu a anuntat reveniri spectaculoase la Rapid.

"Sunt sigur ca se va intampla un lucru foarte bun la noi la Rapid, o data cu venirea domnului Cristescu. Se vor intampla lucruri frumoase, lucruri pornite de la oameni care au facut ceva pentru Rapid, nu cum se intampla in perioada domnului Copos.

Chiar ar fi o drama teribila sa ajunga Rapidul in ligile inferioare din Romania. Aceasta echipa a aratat de atatea ori ca poate renaste oricand." a declarat increzator Pancu, la o interventie televizata la Sport.ro.

Legat de urmatoarea destinatie a Rapidului, in ce priveste esalonul fotbalistic in care acesta va evolua, Pancu a mai spus: "Rapid va juca cel mai probabil in liga secunda. Nu cred ca a mai fost o asemenea perioada grea in fotbalul romanesc, din punct de vedere financiar cel putin.", a mai spus acesta.

Pancu joaca la Rapid din 1997, unde a marcat 65 de goluri.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News