Mihai Iosif, reacție dură după înfrângerea Rapidului în derby-ul cu FCSB

Miercuri, 15 Decembrie 2021, ora 23:40
3593 citiri
Mihai Iosif, reacție dură după înfrângerea Rapidului în derby-ul cu FCSB
Mihai Iosif. Foto: Facebook / FC Rapid 1923

Antrenorul FC Rapid, Mihai Iosif, a catalogat drept mincinos rezultatul de 1-3 din meciul cu FCSB, disputat, miercuri, pe Arena Naţională. Iosif a fost eliminat după joc de arbitrul Istvan Kovacs, tehnicianul explicând că l-a întrebat "civilizat": "Nu vă supăraţi, domnule Kovacs, vă bateţi joc de noi?"

"Nu ştiu dacă e o dezamăgire. E o dezamăgire în felul în care am pierdut. Aşa cum a arătat jocul, nu cred că meritam să pierdem acest meci, cred că l-am controlat undeva la 50-60 de minute din el. Am avut un început în care pe tineri i-a luat un pic valul. Am avut o reacţie foarte bună, cred un rezultat de egalitate era cel corect. Pe mine nu m-a luat valul, că nu mă ia valul, am colac, dar pe Săpunaru de ce l-a luat? Ce s-a întâmplat? (n.r. - că a comis penaltiul de 2-1) Nu ştiu dacă a fost.

Am vorbit cu Junior, mi-a spus că nu l-a atins (n.r. - la caronaşul roşu). Nu mai vreau să comentez, nu mai zic nimic... (n.r. - despre faptul că a fost eliminat după finalul meciului) Exces de zel. Mamă, ce fac eu, ce dreg eu! M-am dus şi i-am spus aşa: Nu vă supăraţi, domnule Kovacs, vă bateţi joc de noi? Dar civilizat, frumos, fără să-l jignesc pe dânsul.

Dacă se dă roşu pentru aşa ceva, ridic mâna şi mă predau. Chiar frumos şi civilizat i-am spus, că ăsta sunt. (n.r.- ce răspuns a primit) Roşu! Puteam obţine mai mult, îmi felicit jucătorii pentru că au dat dovadă de mare tărie de caracter şi au dat totul până la final. Nu ştiu cu cine vom juca împotriva celor de la Botoşani, pe lângă cei accidentaţi avem şi doi suspendaţi, acum. (n.r. - dacă mai are copii să trimită pe teren) Am unul, acasă. Avem echipa a doua.

Publicul ne-a aplaudat pentru că am dat totul pe teren şi atât s-a terminat scorul. Este primul rezultat mincinos din punctul meu de vedere, un rezultat de egalitate era mai just. Cred că am avut şi ocaziile mai mari, cel puţin în prima repriză. La penalti, Săpunaru a spus că nu a fost, Junior a zis că nu l-a atins, la al doilea galben. Nu putem să dăm lucrurile înapoi", a declarat Iosif, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri.

Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p).

Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Sepsi avea un istoric negativ cu FCSB, bifând 7 înfrângeri consecutive în fața roș-albaștrilor. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, cunoscut și pentru lanțul de brutării pe care...
Un jucător argentinian, pe lista FCSB în locul lui Coman. A marcat de 6 ori în campionat și este revelația sezonului
Un jucător argentinian, pe lista FCSB în locul lui Coman. A marcat de 6 ori în campionat și este revelația sezonului
Argentinianul Enzo Lopez (26 de ani) a ajuns la FC Botoșani în pauza de iarnă și deja a evoluat în 13 meciuri în care a înscris șase goluri și a oferit două pase decisive. Patronul FC...
#Mihai Iosif, #Rapid Bucuresti, #FCSB, #meciuri rezultate Liga 1 , #meciuri