Haos la Rapid! "Nu stim pentru ce sa ne pregatim"

Duminica, 30 Iunie 2013, ora 13:27 1860 citiri

Rapid Bucuresti este intr-o stare de incertitudine continua in aceasta perioada, in care Nicolae Cristescu este in tratative avansate sa cumpere clubul de la George Copos.

Momentan, echipa din Giulesti nu stie inca in ce liga va evolua in sezonul viitor, urmand sa astepte o decizie a Comitelului Executiv al FRF, la inceputul lunii iulie.

Tanarul jucator giulestean Nicolae Vasile spune ca echipa sa este pregatita si de liga secunda, dar vrea sa scape, impreuna cu colegii sai, de aceasta stare de asteptare prelungita: "Asteptam in fine ca domnul Cristescu sa preia clubul si sa avem o sedinta decisiva, in care sa ne informeze si pe noi pentru ce sa ne pregatim, pentru ce liga anume. In mod normal, noi ne pregatim pentru liga a doua. Trebuie sa ne pregatim serios, pentru ca ar trebui clar sa promovam din primul an si acesta va fi obiectivul din primul sezon, fara indoiala."

El a mai vorbit si despre situatia capitanului Daniel Pancu: "'Pancone' e un rapidist convins. Are o determinare fantastica, exact ca la 18 ani, este un exemplu pentru toti tinerii rapidisti si cred ca daca mai ramane, si sigur mai ramane alaturi de noi, vom avea multe de invatat de la el, in viitor.", a declarat rapidistul pentru DolceSport.

Rapid a terminat pe 9 sezonul recent incheiat de Liga I, dar a fost retrogradata pentru neplata unor datorii, motiv pentru care nu a primit licenta pentru sezonul viitor.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News