Doua conditii pentru Copos. Se mai vinde Rapidul?

Marti, 02 Iulie 2013, ora 21:21 2344 citiri

Satul de amanarile tot mai dese din negocierile cu George Copos, omul de afaceri Nicolae Cristescu, cel care vrea sa preia echipa din Giulesti, i-a pus fostului vicepremier doua conditii.

Pentru ca a tot primit acte contradictorii de la Copos, Cristescu i-a transmis acestuia ca s-a saturat si vrea simplificarea procedurilor.

Mingea este acum in terenul patronului Rapidului, care trebuie sa se decida daca vrea sau nu sa cedeze formatia.

"In urma ultimei discutii avuta cu George Copos am zis sa clarificam si sa nu mai verificam toate actele. Nu mai vreau niciun act. Am avut doua propuneri pentru el. Prima, sa aducem notarul si-mi dea o declaratie ca absolut toate datoriile peste suma negociata, sa-i revina si sa si le asume.

Si o alta pretentie, ca litigiile de la TAS care vin catre club, si daca noi preluam clubul ne trezim cu ele, sa vina cu un bilet la ordin sau un cec care sa garanteze acele sume. Domnul Copos a fost de acord in principiu. Miercuri dimineata avocatii vor trece aceste clauze in contract si in cursul zilei, daca ajunge si asociatul meu, care e in delegatie, in timp util, semnam si la 7 sau la 8 seara. Daca nu, joi la 10 dimineata semnam", a explicat Cristescu la DigiSport.

Totusi, omul de afaceri nu este sigur ca va reusi sa cumpere Rapidul si da semne ca si-a pierdut rabdarea.

"M-am saturat, am albit, am imbatranit cu 10 ani. De cateva ori am fost pe punctul de a renunta."

George Copos tergiverseaza de cateva saptamani vanzarea Rapidului.

Echipa se afla in insolventa si a fost retrogradata administrativ in Liga 2 pentru ca nu a primit licenta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News