Dezvaluiri din culisele vanzarii Rapidului

Marti, 26 Martie 2013, ora 08:50
3726 citiri
Dezvaluiri din culisele vanzarii Rapidului

George Copos pare mai decis ca niciodata sa vanda Rapidul iar omul de afaceri Gruia Stoica, unul dintre cei mai bogati romani, este gata sa devina patron in Liga 1.

Cel putin asta sustine antrenorul Ioan Andone, un apropiat al celor doi si intermediarul cedarii clubului din Giulesti.

"Falcosul" a dezvaluit ca insusi Copos l-a rugat sa ii gaseasca un cumparator pentru echipa iar el s-a gandit la miliardarul Gruia Stoica.

"George Copos m-a rugat sa-l pun in legatura cu cineva care este dispus sa preia Rapidul. I-am oferit varianta Gruia Stoica, un om de afaceri serios, cu investitii in zona feroviara. Omul are 9.000 de angajati. Directorul general de la firma lui Gruia este hunedorean de-al meu, a fost coleg in liceu cu sotia mea. Poate nu stiti, dar Stoica sunt doi frati: Gruia si Vasile. Este o situatie ca la Dinamo.

Il stiu de 15 ani. Eu cunosc multa lume. Gruia Stoica venea si in trecut la meciuri... Mereu imi spunea sa mergem impreuna la partidele din Liga Campionilor. Iar acum am vrut sa ajut Rapidul", a spus Andone pentru sport24h.ro.

Afacerea trebuie finalizata cat mai curand, pentru ca altfel Rapidul risca sa nu primeasca licenta si sa fie retrogradata administrativ in Liga 3.

"Copos este decis 150 la suta sa vanda! Am asistat la negocieri si stiu despre ce vorbesc. Dar vrea sa lase Rapidul pe maini bune. Sunt datorii de 600.000 de euro ;a club, nu este o suma chiar foarte mare, dar creantele atarna greu", a mai spus Andone.

In fine, antrenorul a marturisit ca este gata sa revina in Giulesti, pe un post de manager general, daca Rapidul va fi preluat de Stoica.

"Eu am 2-3 oferte din afara, din lumea araba. Dar daca Gruia Stoica vine acum la Rapid, ma bag si eu imediat! Altfel, discutam la vara. Iar la vara, mai mult ca sigur ca voi merge in strainatate. Cu investitii de 2,5 milioane de euro pe sezon, eu garantez ca Rapid se va bate la titlu in doi ani si ajunge in Liga Campionilor!"

Gruia Stoica va prelua clubul Rapid fara sa scoata vreun ban din buzunar, insa va fi nevoit sa achite ulterior toate datoriile giulestenilor - aproape 10 milioane de euro.

Copos are de recuperat peste 20 de milioane de euro de la Rapid, insa a anuntat ca este gata sa renunte la acesti bani numai sa poata ceda echipa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Copos vinde Rapid, #Gruia Stoica patron Rapid, #Copos Gruia Stoica Rapid, #Andone manager Rapid , #George Copos