Dezvaluiri despre patronii Rapidului: "Nu au prea multi bani"

Duminica, 28 Iulie 2013, ora 14:52 1949 citiri

Nicolae Cristescu si Adrian Zanfir sunt noii patroni ai Rapidului, dupa negocieri intense si de lunga durata cu George Copos, dar se pare ca acest lucru nu a adus sau nu va aduce o oarecare liniste financiara, chiar daca echipa a ramas in Liga I, dupa un baraj de mentinere cu Concordia Chiajna.

Nae Manea, fost mare jucator si antrenor in Grant, actual manager la Corona Brasov, spune lucruri interesante despre noii conducatori din Giulesti: "Ii cunosc bine pe Cristescu si Zanfir, sunt mari rapidisti, dar va spun sincer, nu sunt la nivelul financiar al domnului Copos. Eu cred ca au bani doar ca sa tina echipa exact in stadiul in care este ea acum.", spunea Manea, putin nelinistit, intr-o intervenite telefonica la Radio Sport Total FM.

Legat de ce sanse are echipa Rapidului in acest sezon, el a adaugat: "Eu nu cred ca Rapidul se va bate la retrogradare. E drept ca nu vor avea performantele din trecut, dar si in anii in care s-au luat cele doua titluri, asta s-a facut cu investitii foarte mari.", a incheiat fostul mare jucator din Giulesti.

Rapid a pierdut prima etapa din Liga I la Vaslui, scor 1-2, urmand sa joace duminica seara de la ora 19, in etapa cu numarul 2, acasa cu Viitorul Constanta.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News