Copos: "Nu revin la Rapid!" Primarul Sectorului 1: "A promis ca revine cand ajungem in Liga 1"

Marti, 11 Decembrie 2018, ora 14:17 2230 citiri
Foto: Captura Telekom Sport

George Copos a negat categoric informatiile potrivit carora s-ar intoarce in conducerea rapidului, insa a fost contrazis de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache.

Omul de afaceri sustine ca a fost prezent la festivitatea de premiere a jucatorilor Rapidului pentru ca este suporter al echipei, nu pentru ca si-ar dori sa revina la club.

"Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorba sa ma intorc la Rapid. Stiu ca primarul mi-a urat bun venit, dar nu ma voi intoarce niciodata. Am fost la Rapid doar pentru a da niste cadou, pentru ca Rapid ramane farmecul vietii si va r[mane mereu in sufletul meu. Vreau sa va spun ca daca nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici macar in Liga a III-a. Eu, categoric nu ma voi mai intoarce niciodata, dar Rapidul va ramane in sufletul meu", a declarat Copos pentru News.ro.

El a fost contrazis imediat de primarul Sectorului 1, care spune ca are o promisiune din partea lui Copos cu privire la revenirea la Rapid.

"Eu am promisiunea lui George Copos, chiar si azi am vorbit cu el, ca va reveni la Rapid cand ajungem in Liga I. Este o promisiune din partea dumnealui. Nu stiu daca va veni ca actionar sau sponsor, important este ca va veni alaturi de Rapid si am incredere in vorbele dumnealui. La Rapid vor fi doar bani privati, clubul va fi suta la suta privat si orice om de valoare, asa cum este Copos, este binevenit", a declarat Tudorache.

Copos a renuntat la Rapid in urma cu mai multi ani, iar de atunci echipa a intrat in faliment si a fost reinfiintata in Liga 4.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News