Copos baga Rapidul in insolventa

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 07:40 2825 citiri

George Copos, patronul celor de la Rapid, este decis sa rezolve, intr-un fel sau altul, problemele clubului din Giulesti. Daca un investitor care sa preia echipa cu un leu nu a gasit, omul de afaceri a demarat procedurile de insolventa.

La Tribunalul Bucuresti a fost inregistrat recent dosarul privind procedura de insolventa a Societatii Comerciale Fotbal Club Rapid SA, firma care administreaza echipa de fotbal.

Magistratii au stabilit ca prim termen in acest dosar data de 7 decembrie.

Un alt dosar privind procedura de insolventa a Rapidului a fost depus la Tribunalul Bucuresti la inceputul lunii noiembrie de compania Griro, detinuta de iordanianul Fathi Taher si de dinamovistul Nicolae Badea, care reclama o datorie de jumatate de milion de euro.

Revolta la Rapid: Jucatorii intra in greva

Zvonurile privind insolventa Rapidului au aparut in urma cu o luna, insa atunci George Copos a negat vehement acese informatii.

Copos a abandonat Rapidul

"N-am bagat si nici nu voi baga niciodata Rapidul in insolventa. Nu se poate vorbi de insolventa sau de faliment la Rapid. Astea sunt discutii fara rost, minciuni pe care unii si altii le promoveaza in mass-media", sustinea Copos acum o luna.

Copos explica vanzarea Rapidului: M-am saturat

In ziua in care Tribunalul a inregistrat dosarul privind insolventa, Copos a publicat pe blogul personal o analiza a preturilor din turismul romanesc, evitand sa scrie despre fotbal.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News