Copos a incercat sa-l pacaleasca si pe masonul Cristescu. Vanzarea Rapidului, in impas

Luni, 01 Iulie 2013, ora 16:45
3770 citiri
Copos a incercat sa-l pacaleasca si pe masonul Cristescu. Vanzarea Rapidului, in impas

George Copos a incercat sa-l pacaleasca si pe masonul Nicolae Cristescu, omul care isi doreste sa cumpere clubul Rapid. Procesul preluarii giulestenilor a intrat insa in impas dupa ce avocatii investitorului au descoperit noi datorii.

Cristescu ar fi trebuit sa devina noul proprietar al Rapidului chiar de luni, toate documentele fiind redactate.

Numai ca avocatii lui au descoperit in actele trimise de George Copos datorii despre care fostul vicepremier nu a pomenit nimic si care pericliteaza intreaga afacere.

"Am gasit o gramada de anomalii in actele pe care mi le-a pus la dispozitie si sunt niste diferente neasteptat de mari. Initial erau datorii curente de 3-400.000 de euro, dar reiese din actele lui ca sunt datorii de 1.3 milioane de euro. Au aparut foarte multe datorii in plus si litigii.

Noi am ajuns la o intelegere, am fost de acord sa-i platim si un credit luat in numele lui, de ce nu se tine de cuvant? Cum pot sa semnez asa ceva? La fiecare intalnire trebuie sa o luam de la zero, pentru ca apar alte sume. Nu se poate asa ceva, e incredibil ce poate sa faca.

Am imbatranit cu 10 ani de cand negociez cu George Copos. Cum poti sa mai ai incredere intr-un astfel de om? Am alergat zilele astea de am inebunit ca sa scoatem acte", a rabufnit Cristescu la DolceSport.

Acesta marturiseste ca a auzit zvonuri potrivit carora Copos intarzie vanzarea clubului in speranta ca Rapidul va ramane in Liga 1.

"Am auzit si eu zvonuri, ca tergiverseaza ca sa afle daca Rapidul ramane in Liga 1, ca nu vrea sa mai vanda in cazul in care Rapidul ramane, dar nu vreau sa le cred", a mai spus Nicolae Cristescu.

Masonul Cristescu este ultimul dintr-o lunga lista de oameni de afaceri care au negociat preluarea Rapidului.

Rand pe rand afaceristi ca Jean Valvis, Fathi Taher, Lutz Stache sau Gruia Stoica s-au asezat la masa negocierilor cu George Copos, toti declarandu-se ulterior uimiti de pretentiile acestuia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Copos vinde Rapid, #Copos Cristescu Rapid, #Nicolae Cristescu Rapid , #George Copos