Copos a incercat sa-l pacaleasca si pe masonul Cristescu. Vanzarea Rapidului, in impas

Luni, 01 Iulie 2013, ora 16:45 3726 citiri

George Copos a incercat sa-l pacaleasca si pe masonul Nicolae Cristescu, omul care isi doreste sa cumpere clubul Rapid. Procesul preluarii giulestenilor a intrat insa in impas dupa ce avocatii investitorului au descoperit noi datorii.

Cristescu ar fi trebuit sa devina noul proprietar al Rapidului chiar de luni, toate documentele fiind redactate.

Numai ca avocatii lui au descoperit in actele trimise de George Copos datorii despre care fostul vicepremier nu a pomenit nimic si care pericliteaza intreaga afacere.

"Am gasit o gramada de anomalii in actele pe care mi le-a pus la dispozitie si sunt niste diferente neasteptat de mari. Initial erau datorii curente de 3-400.000 de euro, dar reiese din actele lui ca sunt datorii de 1.3 milioane de euro. Au aparut foarte multe datorii in plus si litigii.

Noi am ajuns la o intelegere, am fost de acord sa-i platim si un credit luat in numele lui, de ce nu se tine de cuvant? Cum pot sa semnez asa ceva? La fiecare intalnire trebuie sa o luam de la zero, pentru ca apar alte sume. Nu se poate asa ceva, e incredibil ce poate sa faca.

Am imbatranit cu 10 ani de cand negociez cu George Copos. Cum poti sa mai ai incredere intr-un astfel de om? Am alergat zilele astea de am inebunit ca sa scoatem acte", a rabufnit Cristescu la DolceSport.

Acesta marturiseste ca a auzit zvonuri potrivit carora Copos intarzie vanzarea clubului in speranta ca Rapidul va ramane in Liga 1.

"Am auzit si eu zvonuri, ca tergiverseaza ca sa afle daca Rapidul ramane in Liga 1, ca nu vrea sa mai vanda in cazul in care Rapidul ramane, dar nu vreau sa le cred", a mai spus Nicolae Cristescu.

Masonul Cristescu este ultimul dintr-o lunga lista de oameni de afaceri care au negociat preluarea Rapidului.

Rand pe rand afaceristi ca Jean Valvis, Fathi Taher, Lutz Stache sau Gruia Stoica s-au asezat la masa negocierilor cu George Copos, toti declarandu-se ulterior uimiti de pretentiile acestuia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News